evo i mene!
ja sam nakon udaje,dakle prije 5,5, godina,odmah ,u roku od 3 mjeseca,dobila 10 kg,pa onda svako malo jos,pa jos,p a jos...danas sam na +20 u odnosu na period do udaje.isla gin, rekla odmah da nemam vodeci folikul,davala mi klomifen i dabroston,da bi nakon par mjeseci mm otkrili azoospermiju-.nakon toga ,borba sa tom dijagnozom,i niko se sa mnom nje ni bavio.

kad smo isli u prag na konsultacije,dr mi 8a vec dugo sam sumnjala) odmah rekla da imam PCOS i to je bil zvanicno uspostavljanje dijagnoze.
medutim,ja imam redovne cikluse 30-33 dana,znam da imam i O,ne svaki mjesec,ali ju imam. kao superman,imam laganu inverziju FSH-LH,nemam akne,niti neku preveliku dlakavost.samo imam viska kg. sad prikupljam nalaze da idem jednoj dr da mi koncano da neku terapiju.
sto se MPO tice,bili smo na prvom ICSI,nije nam uspjelo sa svjezim.neki dan bili na FET-u,sad cekamo betu tek nekad 22.3.
ja sam u postupku imala jaku supresiju, ali onda i jacu stimulacjiu.na kraju,9 js,cetvrti dan sve dogurale do morula,2 vracene,7 zaledeno ,sad ,prilikom odmrzavanja,jedan embrij ocito nije prezivio,jer su ostala jos 4.