Tako imam i ja, puno sitnih cista, ustvari doktori to ne smatraju cistama kod ne pređe 2cm. Kad u manje su cistični folikuli.
Radila sam u kbc Rijeka prije 10mj. Imala sam jednu cistu od 9cm i trebalo ju je odstranit jer nije htjela uz dabrostone puknut pa su mi radili i drilling jajnika i kromotubaciju(prohodnost jajovoda).
Nemoj imati strah, stvarno nije ništa strašno. Ja sam se užasno bojala i sve je prošlo super, oporavak je jako kratak i sve u svemu neboli jako. Evo 10mj je bilo sve ok, imala sam ovulacije, jedino šta sam morala biti na dabrostonu da bi redovito dobivala zbog postupaka. Ali sam se opet vratila na početak. Drilling nije garancija da če se stanje popravit, nekom se vrati nakon mj dana, nekome nakon godinu a nekome nikad(rijetki su takvi slučajevi).
Puno ti hvala na savjetu. Sve bi dala za spontane ovulacije. Meni su rekli da je u mom slučaju bolja varijanta ivf od drillinga, a i napomenuli su da to nije trajno rješenje. I meni stalno spominju štvicarski sir kad mi prikažu jajnike na uzv
Zašto naša borba toliko dugo traje....
Posljednje uređivanje od missixty : 09.03.2010. at 18:25
Evo da vam ja malo pripomognem,Ja sam ostala trudna sa prvim IVF/ICSI-em-blizanci.Bila u dugom protokolu,Metformin,Provera,Yasmin,Suprefact,Gonal i,dobila 16 js.Jedini problem je bila hiperstimulacija zbog koje sam bila u bolnici tjedan dana(grozno iskustvo) i kasnije mirovala još 2-3 mjeseca jer je to u mene još sa trudnoćom buknilo,ali sve se dobro završilo.A šta se tiče dlakavosti,nema šta ne depiliram,a na dijeti sam i sada i borim se sa kilogramima stalno,a znalo mi se dogodit da mi ciklus i po 70 dana bude.Nadam se da sam vam pružila malo nade i utjehe.
Svima želim da što prije postanete mame!
Evo i ja vam se pridružujem. Također imam PCOS i anovulaciju, ne funkcioniram bez Dabrostona. Trošila sam Klomifene ali ne reagiram...Bila na drillingu ali ništa od toga.Jajovodi su prohodni. Koristila sma i Gluchophage... Sada mi je gin. rekla da je najbolje na potpomognutu jer ovako već 4 godine mučimo muku. Ovaj mjesec krećemo na VV. Nadam se da će nam svima uskoro uspjeti![]()