Drage moje Rode sve koje ste na nekoj od metoda mpo a borite se sa pcos javite se!
Pcos je veoma specifična situacija koja može veoma zakomplicirati postupak mpo pa bi željela da sve koje imamo pcos a idemo na mpo budemo na okupu.
Kko podnosite stimulaciju, iskustva sa hiperstimulacijom, da li ste uspjele zatrudnjeti i kojom metodom i sl.

Odgovori s citatom
Imam 4 postupka iza sebi i nikad nisam ostala trudna. Svi su bili klomifenski, osim jednog prirodnjaka. Ok podnosim klomifene, dobijem 2-3 folikula. Bila na laparo prije skoro godinu dana i imala sam ovulacije ali eto i toj priči je došao kraj jer je cista opet velika pa me možda opet laparo čeka. Inače sam svaki mjesec na dabrostonima, dobivala sam i bez njih ali nakon 45 i više dana ili nekad niti nebi dobila.

I bila sam na drillingu, godinu dana sve ok i evo jučer saznam da se opet javila cista. Pretprošle i prošle sam se borila skoro svaki mjesec s njima

Nova sam sada u ovome(što se tiče potpomognute)Ovih godina smo isprobavali s Klomifenima i drugim hormonima.

I završila na laparo uz cistu od 9cm.
, rade samo stimulirane, tako da ako bude sve ok ja bih mogla biti u travnju. Bar se nadam