Meni se ubrzo vratilo sve na staro. Imam puno cista.Pa me zanima da li se uz veći broj cista mogu uopće dobiti folikuli potpomognutom ili se prvo moraju odstranti ciste.Sada čekam M pa da krenemo u VV jer su mi rekli doći 7,8 ili 9. dan ciklusa. Nemojte mi zamjeriti što sam znatiželjna
Nova sam sada u ovome(što se tiče potpomognute)Ovih godina smo isprobavali s Klomifenima i drugim hormonima.

. Imam puno cista.Pa me zanima da li se uz veći broj cista mogu uopće dobiti folikuli potpomognutom ili se prvo moraju odstranti ciste.Sada čekam M pa da krenemo u VV jer su mi rekli doći 7,8 ili 9. dan ciklusa. Nemojte mi zamjeriti što sam znatiželjna
Nova sam sada u ovome(što se tiče potpomognute)Ovih godina smo isprobavali s Klomifenima i drugim hormonima.
Odgovori s citatom
- od kad znam za sebe imam PCOS, oba jajnika puna cisti, ciklusi su mi duži i od 100injak dana, od ovulacije ni O, uglavnom reagiram samo na kontraceptive ili Dabrostone. 
. u trudnoći sam imala prvo hiperstimulaciju,zatim dijabetes,zatim prolaps vodenjaka u 23tj i zamalo izgubila bebu,ali hvala Bogu,sve je završilo ok i rodila sam par dana prije termina,ali o tom negdje drugdje...