Pokazuje rezultate 1 do 50 od 204

Tema: Uspjeh MPO kod PCOS

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pepy26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Možeš dobiti folikule uz veći broj cista, ali stimulacija mora biti oprezna i pod kontrolom... Zbog hiperstimulacije

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj pepy26 prvotno napisa Vidi poruku
    Možeš dobiti folikule uz veći broj cista, ali stimulacija mora biti oprezna i pod kontrolom... Zbog hiperstimulacije
    Da, to je istina. Ja idem normalno u postupke kad nema neke velike ciste, kao ova od 6cm. Samo šta mene neželi na jaku stimulaciju stavit zbog HS, pa sam dosad bila samo na klomifenima. Ovaj put smo trebali klomifen+ par gonala ili menopura ali cista opet sve upropastila

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

Hvala cure . Ja sam bila na klomifenima i niti jedan folikul nijednom .

kiara avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

evo i mene. ja imam PCOS valjda duže vrijeme,ali dijagnosticiran mi je 2007.g.ciklusi od 20- 60 dana,pa i više,anovulatorni.hormoni tipični po školski za PCOS,puno cista na svakom jajniku,a k tome i MM ima dg oligoastenotheratozoospermia.reagirala sam na Klomifen i dobili jedan folikul,ali ćorak.na postupku smo bili u Petrovoj i konstantno sam bila na Dianama(zbog visokog LH),a prije samog postupka i na Glucophagu. prvi pokušaj IVF bio je u 4/2008ali je završio prerano zbog jaaaaaake hiperstimulacije,i to samo nakon 11gonala 8 DC. drugi IVF/ICSI bio je u 2/2009,i rezultat stoji u potpisu.isto hiperstimulacija i jako rizična trudnoća-većinu sam provela u bolnici. a na postupku smo dobili 12js,od toga 8 ok,6 se oplodilo,2su dogurale do kraja i obje bile vraćene 5dan nakon aspiracije.nakon 12 dana beta je bila 357. u trudnoći sam imala prvo hiperstimulaciju,zatim dijabetes,zatim prolaps vodenjaka u 23tj i zamalo izgubila bebu,ali hvala Bogu,sve je završilo ok i rodila sam par dana prije termina,ali o tom negdje drugdje...
    želim vam reći da ne odustajete,jer čuda postoje-moje je u potpisu i avataru.
    pusa i sretno svima!!!

p.s. sad mm i ja radimo na drugoj bebici,i nadamo se da nam neće trebati IVF

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •