-
evo i mene. ja imam PCOS valjda duže vrijeme,ali dijagnosticiran mi je 2007.g.ciklusi od 20- 60 dana,pa i više,anovulatorni.hormoni tipični po školski za PCOS,puno cista na svakom jajniku,a k tome i MM ima dg oligoastenotheratozoospermia.reagirala sam na Klomifen i dobili jedan folikul,ali ćorak.na postupku smo bili u Petrovoj i konstantno sam bila na Dianama(zbog visokog LH),a prije samog postupka i na Glucophagu. prvi pokušaj IVF bio je u 4/2008ali je završio prerano zbog jaaaaaake hiperstimulacije,i to samo nakon 11gonala 8 DC. drugi IVF/ICSI bio je u 2/2009,i rezultat stoji u potpisu.isto hiperstimulacija i jako rizična trudnoća-većinu sam provela u bolnici. a na postupku smo dobili 12js,od toga 8 ok,6 se oplodilo,2su dogurale do kraja i obje bile vraćene 5dan nakon aspiracije.nakon 12 dana beta je bila 357
. u trudnoći sam imala prvo hiperstimulaciju,zatim dijabetes,zatim prolaps vodenjaka u 23tj i zamalo izgubila bebu,ali hvala Bogu,sve je završilo ok i rodila sam par dana prije termina,ali o tom negdje drugdje...
želim vam reći da ne odustajete,jer čuda postoje-moje je u potpisu i avataru.
pusa i sretno svima!!!
p.s. sad mm i ja radimo na drugoj bebici,i nadamo se da nam neće trebati IVF
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma