kasni nakon AIH? pa jesi radila test ili betu 14 dana nakon AIH?
kasni nakon AIH? pa jesi radila test ili betu 14 dana nakon AIH?
Amela, držim fige ovaj put!
Uspjeh svake od nas pomalo smatram i svojim uspjehom!
pozdrav svima!
moje pitanje je vezano za nuspojave korištenja klomifena... možda nije pravo mjesto ali budući i ja imam PCOS možda je sve povezano s tim...
dakle...
pila sam 4-7 dan ciklusa 150 mg klomifena i dobila 2 folikula, primila štopericu prošlu subotu, ustvari su nam oplodili odmrznute stanice a moje folikule su pustili da odu, transfera nije bilo jer se embriji nisu razvijali, ali cijeli tjedan me rasturaju jajnici, ne znam jel može biti da klomifen još djeluje ili je od štoperice pa moji PCOS jajnici divljaju...
ustvari se nadam da je možda "kućna radinost" dala uspjeha kad već nije mpo!
jel ima šanse za to?
Bok Igolina!
Nisam baš stručnjak za klomifene, jer iako samo ih pila tri ciklusa, kod mene nisu nikada djelovali.
Nuspojave koje opisuješ nikada nisam imala, ali nekako razmišljam, ako nisi imala transfer (pa ako to dobro razumijem nije bilo nikakve intervencije od strane dr.), a imala si folikule...sve je moguće! držim fige!
ps. ono što bih ja ipak provjerila sa dr. je mogućnost hiperstimulacije, iako mislim da bi dr. to vidio na uzv prije davanja štoperice.
pa i ja sam pomislila na hs, a kod prošlog postupka s menopurima sam imala hs, i to pravu, tjedan dana ležala jer nisam mogla ni disati normalno a kamoli se uspraviti i dići iz kreveta, ali pošto sam i prije već koristila klomifen i nikad nisam imala ovakve nuspojave, zapravo nikakve, nadam se da to možda znači nešto drugo...
idem u srijedu na dogovor za dalje pa ću spomenuti docentici da me probadaju jajnici i ću vidjeti s njom.
u međuvremenu se mogu nadati, zar ne?!!
![]()
[QUOTE=suzzie2;1597766]Amela, držim fige ovaj put!
Uspjeh svake od nas pomalo smatram i svojim uspjehom![/QUOTE
BETA......128.80....HEHE, MALA ALI JE TU!!!!!!
Amela čestitam!!!!!Odlične vijesti!
Očito dobro držim fige!
jiiiiihaaa!!!!!!!!!!!!! bravooo amela!!!
čestitke od srca!