-
i ja sam pitala jer su meni u klinici u ceskoj sad rekli(prosli postcupak je bio diferelin 21dc,pa u narednom ciklusu od 13 dc primala puregon pen, pa sam imala 19 punktiranih folikula, 10 js,9 oplodenih i sve su bile u stadiju morule 4.ti dan) da od 2 dc idem na po 225 Gonala F, 7 dc UZV,cetrotide od trenutka kad folikuli budu oko14 mm da ne popucaju.
dakle,nema supresije,jako se brinem zbog prijeteceg HS,ali je dr rekao da je ovaj kratki protokol sigurniji,jer ako bude decapeptil 0,1 mg(kako mi je moj dr predlagao) onda kad se da pregnyl moze to biti trigger za HS(tako nekako)
juce sam dobila nalaze hormona radene na 3.dc i svi su ok,nizak estradiol(u 10.mjesecu sam radila nalaze pred postupak,vadil ahormone 5.-ti dan,tad je bio malo visociji LH,oko 6, od FSH koji je bio oko 5,progesteron nizak za folikularnu fazu,a estradillo tad bio visociji od ref vrij za tu fazu ciklusa).
sad, 40 dana kako uzimam 850m mg Gluformina dnevno, svi ok,prvi put je FSH oko 6 ,a LH oko 5,progesteron ok,ali je estradiol oko 50,a ref vrij od 90- preko 300.
malo me zabrinuo estradiol,medutim,kako skontah ,on ima veze sa O,a meni u proslom ciklusu O po trakicama bil atek 23 dc, uvijek dobijem tacno 14 dana nakon sto trakice pokazu O, pa je moguce da je estradiolnizak jer je moja O veoma kasno(nekima je oko 10-12.dc,a meni uvijek oko 20.dc,sad eto i 23.dc :?)
pozdrav svima i zelim vam sretne predstojece postupke
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma