-
Dragonfly
za nalaze, i super obavljen pregled!
Sad tek vidim ovaj topic pa da se priključim. Jana je radila magnet dok je bila u zaraznoj s meningitisom, a radila ga je na Rebru. Tada je imala 3,5g i nije dobila anesteziju, niti klizmu. Zapravo me to začudilo, ali MM veli (on je s njom bio) da je bila super, na uši je dobila slušalice pa nije ništa čula, dok je njemu glava bila u raspadu, sav se pokočio jer je za vrijeme cijelog pregleda bio zgrbljen držajući Janu za noge.
Što se nalaza tiče, ne bih sada znala ponoviti točnu dijagnozu, ali oštećenje definitivno postoji, kao posljedica meningitisa. Dr. Miše kaže da najvjerojatnije se iz toga neće ništa izroditi, ali ja čak niti to ne "prihvaćam" jer je Jana predobro. O posljedicama ne razmišljam, kontrolirat će se kod psihologa i logopeda, ponovit ćemo kroz mjesec-dva EEG, u nekom trenutku vjerojatno i MR i to je to.
Sad kad čitam koliko dugo se čeka na MR, da se možda već sada naručimo? Hm, mogla bih pitati dr-a.
srecica, kako je kod vas stanje?
Inače, što se klizme tiče, Jana ju je dobila taj isti dan kad je MR radila, samo za BERU (sluh, na Suvagu). I to joj je bila totalna trauma jer ju je to tjeralo na kakanje, a još je bila slaba na nogama, pa sam ju 3x nosila do wc-a i na koncu je zaspala od iscrpljenosti, mislim da klizma uopće nije imala nikakvu ulogu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma