-
CTG - tek u 39. tjednu?
Sada sam 38.tj.
Nisu me do sada stavljali na ctg... Jesu li trebali?! Idem na SD na preglede ...
Naručena sam na pregled tek tri dana prije termina (bt će tri tjedna razmaka između dva pregleda) ...
-
vrijeska, također sam obavljala preglede na SD-u i negdje oko 38 tjedna sam bila naručena za CTG. Trudnoća mi je bila uredna - školska kako bi se reklo. Rodila sam prije tjedan dana u terminu i sve je bilo u redu a obavila samo dva CTG pregleda.
Kažu da bebe baš i ne vole CTG 
Nemaš brige ako je i kod tebe sve u redu.
Sretno!!!
-
mene su prvi put stavili u 35.-om tj. (kada sam krenula u bolnicu gdje sam rodila).
-
U Vinogradskoj nema CTG - a dok ne prođeš termin, naravno ako nema nekih indikacija za CTG. Ja sam rodila s 39+5 i nikad nisam bila na CTG - u, ovisi o bolnici. U našoj lokalnoj bolnici mislim da rade CTG od 35. tjedna.
-
-
-
prvi put bila na ctg-u u 38-om tjednu kad sam mislila da mi voda curi, drugi put na samom porodu...nitko nije ni spominjao da trebam na ctg, nisam bila ništa posebno otvorena, srčeko su slušali baby watcherom (Vinogradska prije 3 godine, sad identično, naručena na pregled u 39-om tjednu, o ctg-u ni spomena)
-
Ja danas 39+5. Još nisam bila na CTGu u ovoj trudnoći. A na zadnjem UZV prije 5 tjedana! Ginić mi je škrt na uputnicama. Prošle dvije trudnoće sam vodila kod privatnika i radio mi je CTG od 36 tjedna. Koliko shvaćam, CTG nije nužno raditi bez razloga. A svaki ginekolog valjda ima svoje razloge.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma