Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: amniocenteza na Svetom Duhu - molim pomoc

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno amniocenteza na Svetom Duhu - molim pomoc

Narucena sam za amniocentezu na Svetom Duhu kod dr Matijevica, mozete li mi molim Vas napisati vasa iskustva ako ste bile na amnio. na Svetom Duhu, da li se nakon zahvata ostaje u bolnici (koliko dugo) i da li ste dobile antibiotik, koliko dugo se mora mirovati? Hvala puno

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ja nisam bila osobno, ali su bile moje dvije cimerice s kojima sam ležala na SD (10 mj. 2009) upravo kod Matijevića.
    nakon amnio su dobile normabel, neku tableticu (zaboravila sam za što) i čepić.
    Drugi dan su puštene doma (ostaje se 24 sata nakon zahvata radi nadzora).
    Ako hoćeš možeš odmah doma, ali moraš potpisati da izlaziš na vlastitu odgovornost.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja sam bila kod doktora Matijevića i bio mi je predivan
    nakon zahvata, pola sata ležiš/miruješ u njihovoj čekaonici i onda ideš kući
    nikakvi potpisi, nikakav nadzor
    nikakvi lijekovi
    ništa

nakon toga nisam mirovala, radila sam uobičajene poslove i bavila se najnormalnije starijim djetetom

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala, ja isto zivim u Zg pa mislim da ce me poslati doma, a normalbel cu uzeti prije zahvata jer me jako strah. Citala sam na stranicama poliklinike Harny i cure koje su bile na amniocentezi kod Vilija da im nakon zahvata daju antibiotik - preventivno.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo samo da javim jucer ujutru sam obavila zahvat, nije bilo bolno ni nista, jedino sam cekala 3h jer dr. Matijevic nije mogao napraviti zahvat te ga je napravio dr Miskovic, vise me je bilo strah nego sto boli, pola sata sam pricekla u cekaonici GInekologije III na SD i liftom se spustila do rampe di me je cekao muz. Rekli su mi samo da taj dan mora mirovati, nikakav normable, ni nista i u subotu cu ici na uzv.

Molim vas koliko ste vi mirovale i kad ste se nakon zahvata vratile u normalu, citam po forumu da su curke u RIjeci i Splitu i ostajale u bolnici i 5 dana mirovele
    Kako se preporuke mogu razlikovati toliko od bolnice do bolnic e, od grada do grada?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja sam mirovala 5 dana (prvi dan cjelodnevno ležanje), više zbog bolova koji su uslijedili, nego zbog preporuke ili straha.
    Nadam se da je na kontroli sve bilo ok.
    Posljednje uređivanje od bibai : 21.03.2010. at 10:37

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Koliko dugo se čeka nalaz na amnio na Sv Duhu?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •