-
amniocenteza na Svetom Duhu - molim pomoc
Narucena sam za amniocentezu na Svetom Duhu kod dr Matijevica, mozete li mi molim Vas napisati vasa iskustva ako ste bile na amnio. na Svetom Duhu, da li se nakon zahvata ostaje u bolnici (koliko dugo) i da li ste dobile antibiotik, koliko dugo se mora mirovati? Hvala puno
-
ja nisam bila osobno, ali su bile moje dvije cimerice s kojima sam ležala na SD (10 mj. 2009) upravo kod Matijevića.
nakon amnio su dobile normabel, neku tableticu (zaboravila sam za što) i čepić.
Drugi dan su puštene doma (ostaje se 24 sata nakon zahvata radi nadzora).
Ako hoćeš možeš odmah doma, ali moraš potpisati da izlaziš na vlastitu odgovornost.
-
Osoblje foruma
ja sam bila kod doktora Matijevića i bio mi je predivan
nakon zahvata, pola sata ležiš/miruješ u njihovoj čekaonici i onda ideš kući
nikakvi potpisi, nikakav nadzor
nikakvi lijekovi
ništa
nakon toga nisam mirovala, radila sam uobičajene poslove i bavila se najnormalnije starijim djetetom
-
Hvala, ja isto zivim u Zg pa mislim da ce me poslati doma, a normalbel cu uzeti prije zahvata jer me jako strah. Citala sam na stranicama poliklinike Harny i cure koje su bile na amniocentezi kod Vilija da im nakon zahvata daju antibiotik - preventivno.
-
evo samo da javim jucer ujutru sam obavila zahvat, nije bilo bolno ni nista, jedino sam cekala 3h jer dr. Matijevic nije mogao napraviti zahvat te ga je napravio dr Miskovic, vise me je bilo strah nego sto boli, pola sata sam pricekla u cekaonici GInekologije III na SD i liftom se spustila do rampe di me je cekao muz. Rekli su mi samo da taj dan mora mirovati, nikakav normable, ni nista i u subotu cu ici na uzv.
Molim vas koliko ste vi mirovale i kad ste se nakon zahvata vratile u normalu, citam po forumu da su curke u RIjeci i Splitu i ostajale u bolnici i 5 dana mirovele 
Kako se preporuke mogu razlikovati toliko od bolnice do bolnic e, od grada do grada?
-
Ja sam mirovala 5 dana (prvi dan cjelodnevno ležanje), više zbog bolova koji su uslijedili, nego zbog preporuke ili straha.
Nadam se da je na kontroli sve bilo ok.
Posljednje uređivanje od bibai : 21.03.2010. at 10:37
-
Koliko dugo se čeka nalaz na amnio na Sv Duhu?
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma