Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Rižino ili adaptirano mlijeko

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

bok. evo mene opet.

hvala na odgovorima.

uglavnom. rekla sam mami da mu stavi malo adaptiranog mlijeka u kašicu dok mene nema, međutim on je dobio osip oko usta.
    da potvrdim svoje sumnje da je krivo adaptirano ja sam mu jednom prilikom opet stavila malo adaptiranog u voćnu kašicu i on je opet dobio osip oko usta.

na temelju čega zaključujem da je vjerojatno alergičan na kravlje mlijeko pa čak i na ono adaptirano.

probat ću se izdajati pa možda s praksom (kako ste napisali) i usvojim gradivo, haha...al ja mislim da ću se na kraju ipak zadržati na rižinom mlijeku zato jer nije baš da mene dugo nema doma (3-4 , eventualno 5 sati budem odsutna)... i mislim da on ionako to sve nadoknadi kad sam ja doma jer je na sisi manje više non stop.
    makar, kao što rekoh, najbolje bi bilo da mogu izdojiti dovoljno mlijeka da ima za kašicu i za ovako popiti.

uglavnom, ima li neka tema vezana za alergiju na kravlje mlijeko?
    ja sam njega ionako imala namjeru dojiti do treće-četvrte godine (ukoliko on sam na svoju inicijativu ne odustane, lol, neću mu ništa forsirati, samo kažem da mi nije u planu još dugo vremena odvikavati ga od sise) pa sad mislim da mi je ova alergija još razlog više za produljeno dojenje.
    Posljednje uređivanje od Death-of-Art : 18.04.2010. at 18:16

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •