Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Rižino ili adaptirano mlijeko

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Death-of-Art prvotno napisa Vidi poruku
    bok. evo mene opet.

hvala na odgovorima.

uglavnom. rekla sam mami da mu stavi malo adaptiranog mlijeka u kašicu dok mene nema, međutim on je dobio osip oko usta.
    da potvrdim svoje sumnje da je krivo adaptirano ja sam mu jednom prilikom opet stavila malo adaptiranog u voćnu kašicu i on je opet dobio osip oko usta.

na temelju čega zaključujem da je vjerojatno alergičan na kravlje mlijeko pa čak i na ono adaptirano.

Ne mora biti alergija na kravlje mlijeko nego na neke sastojke formule. Ista stvar se dogodila i nama, mi i dalje dojimo, ali sam maleckoj s navršenih godinu dana probala dati formulu jer sam počela raditi, pa da joj baka i deda mogu nešto dati. Probala sam 2 vrste (ona popije samo gutljaj), od obje je dobila osip. Treća formula (mislim najskuplja) je u redu, ali moja curica ni nju ne želi piti. Probala sam i kravlje mlijeko, svježe Vindijino, prokuhano i ohlađeno. Popila je isto samo gutljaj-dva, nije bilo ama baš nikakvih flekica po licu, za razliku od formule, kad se u roku 5 minuta sva osula crvenim flekovima oko usta i po obrazima. Tako da... tko zna što stavljaju u formule ako izazivaju tako trenutne reakcije...

E da, dovoljno je da doji ujutro i popodne, navečer i noću kad si doma. U međuvremenu može jesti voćne kašice s rižom, prosom, palentom
    Posljednje uređivanje od Nia_Zg : 19.04.2010. at 09:42

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •