-
-
Mi u Bosni imamo kore (to je zapravo isto što i mlinci), a recept sa mljevenim mesom ide na slijedeći način:
Mljeveno meso se isprži sa lukom. Kore (mlinci) se kuhaju u mesnoj vodi (juhi op.a.
) dok omekšaju, i slažu u tepsiju tako da prekriju dno, onda se po njima pospe meso, onda slijedeći sloj kuhanih kora, pa meso. Zadnji sloj su kore, a ako vam nije ostalo puno vode u kojoj su se kuhale, zalijete sa njom kore i stavite u zagrijanu pečnicu na 250C cca 10 minuta samo da malo zapeku.
Možda ovo nije ono što si tražila, no super je i ukusno, i što je još važnije, brzinsko. Nisam detaljisala, ako ima pitanja, odgovorit ću.
-
mislim da je bit super, probat cu, hvala!!!
znaci - meso samo izdinstam na luku, nista drugo ne dodajem?
-
Ja nemam pojma za taj recept, al sam se prikrpala jer zvuči fino
-
Da, meso izdinstaš sa lukom, i na kraju posoliš i začiniš prema ukusu (ja dodam samo biber).
-
pa to su bosanske lazanje!:D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma