-
suncokret... kako god, obje solucije su opasne...
u peugeot 307sw u drugom redu ima lijevo i desno sjedalo a u sredini je pomoćno koje možeš staviti u treći red, isto tako se mogu kupiti sjedala npr. dva te se staviti u treći red...
dakle, ne vidim nikakvu razliku jer montaža drugog i trećeg reda je identična...
ja se ipak povodim statistici da je više "jačih" sudara frontalno, isto vrijedi i reakcija vozača u sudaru (što nije u članku opisano)... obično vozač da bi izbjegao sudar zaletava se desnom stranom automobila... za to ne treba ni istraživanje, dovoljno je pogledati samo nekoliko sudara... u 90% slučajeva je smrskana desna strana i više ginu suvozači nego vozači...
ja od ta dva biram meni manje zlo, tako si i ti sebi odabrala...
-
da bi se odredilo koliko je koje sjedalo sigurno trebalo bi uključiti malo više varijabli, nije to baš tako jednostavno, no nisam se uopće namjeravala upuštati u neke velike rasprave o sigurnosti pojedinih sjedala, to nije uostalom niti tema, samo sam napomenula kako mi se sjedala u trećem redu čine vrlo izložena (u slučaju udara straga),
a da ih je dobro imati, sigurno je i nama bi dobro došlo bar jedno, pa da koji put možemo i baku povesti s nama.
-
evo, ovdje su navedena mjesta na koja se mogu montirati sjedalice u peugeotu 308 sa 7 sjedala i ostalim automobilima
http://www.maxi-cosi.com/ot-en/carselector
Posljednje uređivanje od suncokret : 10.03.2010. at 22:44
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma