Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: kud sa AS?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

suncokret... kako god, obje solucije su opasne...
    u peugeot 307sw u drugom redu ima lijevo i desno sjedalo a u sredini je pomoćno koje možeš staviti u treći red, isto tako se mogu kupiti sjedala npr. dva te se staviti u treći red...
    dakle, ne vidim nikakvu razliku jer montaža drugog i trećeg reda je identična...

ja se ipak povodim statistici da je više "jačih" sudara frontalno, isto vrijedi i reakcija vozača u sudaru (što nije u članku opisano)... obično vozač da bi izbjegao sudar zaletava se desnom stranom automobila... za to ne treba ni istraživanje, dovoljno je pogledati samo nekoliko sudara... u 90% slučajeva je smrskana desna strana i više ginu suvozači nego vozači...

ja od ta dva biram meni manje zlo, tako si i ti sebi odabrala...

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

da bi se odredilo koliko je koje sjedalo sigurno trebalo bi uključiti malo više varijabli, nije to baš tako jednostavno, no nisam se uopće namjeravala upuštati u neke velike rasprave o sigurnosti pojedinih sjedala, to nije uostalom niti tema, samo sam napomenula kako mi se sjedala u trećem redu čine vrlo izložena (u slučaju udara straga),
    a da ih je dobro imati, sigurno je i nama bi dobro došlo bar jedno, pa da koji put možemo i baku povesti s nama.

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

evo, ovdje su navedena mjesta na koja se mogu montirati sjedalice u peugeotu 308 sa 7 sjedala i ostalim automobilima
    http://www.maxi-cosi.com/ot-en/carselector
    Posljednje uređivanje od suncokret : 10.03.2010. at 22:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •