Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: igraonice za dvodogišnjake

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno igraonice za dvodogišnjake

Kuda voditi dvogodišnju djevojčicu na igranje? Postoje li nekakve muzičke ili plesne radionice ili nešto slično u Zagrebu?

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

To i mene zanima...
    Moja ima 2,5 i sve je uglavnom za klince od 3 godine. Onda ona jadna ili gleda kako se drugi igraju ili ostane doma.
    Ja ja za sada vodim u Bibo igraonicu u Spansko, tamo su one stvari na napuhavanje po kojima skace i to joj se jako svida. Ili U WG u igraonicu.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Moj malac je doduše veći, ali kod nas u igraonici u kvartu (centar) uglavnom budu djeca do 3-4 godine. Zgodno je jer je igraonica u sklopu kafića, odnosno odvojena ti je nekakvom staklenom stijenom, ali i ti tamo možeš popit kavu dok se dijete igra. Uglavnom ne plaća se ništa, nije nešto preogromno, ali za nas, a kako vidim i za ove ostale malce sasvim OK. E i da uvijek ti imaju nekakva događanja, pa tako i ovaj petak imaju besplatne kreativne radionice za mališe do 6 god. Uostalom pogledaj njihovu stranicu da ti ja sad tu ne trkeljam www.tantan-kutak.com

GrgurovaMama avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Hvala, Grgurova mama, na linku. Ovo zaključavam da se ne gomilaju iste teme.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •