Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: promijenila ime

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno promijenila ime

nakon dugo bezuspješnih pokušaja registracije na ime zraka, ponovo sam se registrirala na ime vejči. nadam se da nisam prekršila neko forumsko pravilo, uglavnom opet sam tu!

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da si procitala pravila foruma uvidjela bi da si prekrsila, nije dozvoljeno imati 2 korisnicka imena.

Ubrzo cu napraviti da ti bude samo zraka a onda cemo vidjeti u cemu je problem.

zraka/vejči

Početno

ma znaš šta,ajde fino da mi ništa ne napraviš, ni zraka, ni vejči, ni mile ni lale. već mjesec dana ja tu tipkam, pitam što je,kako je, ma neda mi se. ne mogu se registrirati ne mogu, ok. neću ni pisati, i tako mi je trebalo dugo da se uopće odlučim na tipkanje, pa je zaštekalo, pa se ne rješava.... vjerujem da imaš masu obaveza i da nisam ja jedina sa svojim problemima, ali neda mi se više, jer imam osjećaj da te molim nešto što te ne bih nikako trebala moliti, a da budem iskrena to mi se nikako ne sviđa!imam problem, odgovora niotkuda, a sad kad ja prekrši pravilo, oh ekspresnog li odgovora! nije mi ni bitno više, eto, čitaću vas i dalje, ali tipkat ne moram. preživjela sam bombardiranje, rat, izbjeglištvo, alkoholizam u obitelji, smrt najdraže osobe, rizičnu trudnoću i porod, rastavu roditelja, nezaposlenost a bogami mi se neda zahebavati sa tobom. da prostiš.eto.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vrlo ružan ton zraka, vrlo ružan. Ja do sada nisam bila svjesna da ti još uvijek imaš problema. Dopusti da mislim da je sve riješeno ako mi se korisnik više ne javlja.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Molim pomoć! Kad sam se prvi put registrirala nisam nikako mogla staviti nijedno drugo ime osim mog e-maila, pa bih te zamolila da mi pomogneš to rješiti. Vidjela sam da je "Snekica" slobodno, pa ako ikako može, bilo bi mi drago. Bolje nego da se odmah vidi mail.
    Tnx

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

riješeno

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Puno hvala!

puhovi obožavaju smokve avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

poslase me na ovaj pdf s ovim pitanjem.
    zanima me da li je istina da se nekim forumasima mimo pravila tolerira ponovno registriranje pod novim nickom, npr. mujica - trlababalan,
    ili promjena imena nakon veceg broja postova, npr. ovca i janje u ovca i janjad?
    Ako da, zasto? (forumasice su navele jos primjera, ali nisam zapamtila nickove, a postovi su izbrisani)
    Molim konkretan odgovor, posebno za mujicu koji je bio i baniran, koliko se sjecam!
    hvala!

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

o adminskom poslu pisati neću, jer admin nisam.

No, kad si već prozvala ovcu i janjad, ovdje ti je link pa pročitaj http://www.roda.hr/forum/threads/367...-ovca_i_janjad

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nikome se ne tolerira, tako da kad smo dobili potvrdu da je trlababalan mujica, promijenjeno je i on je dobio opomenu. Nitko nemože imati 2 korisnička imena, i korisnici kad imaju problema s ulogiravanjem se moraju javiti da riješimo taj problem, nije dozvoljeno otvoriti drugo korisničko ime zbog tih problema.

puhovi obožavaju smokve avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hvala na odgovoru!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •