Citiraj pikula prvotno napisa
koliko je sigurno to s mačkom? u čemu je štos? Nadam se da ja neću nabaviti jedinu mačku koja ne lovi. Ima li određena vrsta? Mi špricamo ko šašavi, ali stvar je u cjeloj zgradi. Svi su stanari malo postariji tako da sumnjam de će se to uskoro riješiti. Da li je drekec od mačke opasan za klince kao za trudnice? Plus mi čuvamo mojeg psa koji živi kod mojih povremeno kako to riješiti.... Mrzim žohare
Ne znam ni ja u čemu je štos, ali kod mojih je upalilo sa običnom domaćom mačkom (tada skupljenom sa ulice ), koja je svoj ostanak zaradila prvi dan kad je uhvatila u kuhinji maloga miša, mama :shock: al je maca ostala, i misiju nastavila sa žoharima.

Maca nuždu obavlja u kutiju kupljenu posebno za tu svrhu, pijesak se čisti svakodnevno, mijenja svaka 3-4 dana, nema smrada...

Ja i mm imamo psa, goldena, kojeg mačke apsolutno ne zanimaju, a moji, koji su se sad preselili živjeti na otok, mačka, koji je lud 100 na sat. U početku sa jadan pas mačku nije smio približiti, ali naon 10-ak dana situacija se smirila i sad je sve 5.

Sretno.