-
POMOC!!!!!
Evo 3h i ja ne spavam od muke/straha ni sama ne znam cega sve ne.
Sinoc sam ugledala jednu bubetinu u sobi i to skoro 1cm...na prvu se cak nisam bas jako preplasila mislila sam da je neka buba...(inace iste takve vidam na dvoristu)...da bi koju min.kasnije vidla istu takvu u hodniku...e tada su mi se upalili klikeri i bila sam gotova...
Naravno izguglala i shvatila da su zohari u pitanju...
Uzasavam se svih buba ,kao sto se vidi iz prilozenog ne mogu uopce spavati jer se bojim...
Sutra naravno idem u boj...samo mi je najveci problem sto nemam pojma gdje da ih trazim?...zbilja se trudim oko cistoce...mrzim mrvice,smece i sve ostalo sto nije na svome mjestu...znam ponekad i tri puta dnevno usisavati i nije mi jasno ZASTO????...
Sada me.zanima dal postoji mogucnost da eto nasla te dvije prokletnice i da ih vise nema ?...ili je to kao i kod mravi...ako ima jednog ima stotine????....
U par navrata nocas sam palila svijetlo da vidim ima li sto nisam nista nasla...citam da ih cesto u kupaonici ima...tamo ni jednog vidla nisam...
I jedno BITNO pitanje....
Jesu li opasni?....plaze li po ljudima?????...imam troje klinaca i opako me strah svega...sto se vidi iz prilozenog ...spavati ne mogu i sve si mislim kako plaze svugdje...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma