-
Sanja, jako je ružno to što ti se dogodilo. Ne znam bih li mogla isto napisati da sam na tvome mjestu, no, nekako ih opravdavam činjenicom što zaista ne mogu imati dijete. Gorčina je zeznuta stvar. Kada sam napisala rečenicu koju si kvotala, nisam mislila da treba šutjeti o svom djetetu, no ipak mislim da bi ljudi općenito trebali biti malo obzirniji (iako je Androgen rekao kako čovjek s trećim djetetom nije znao za njegovu situaciju). Naravno da nećeš skrivati svoje dijete ili ne pričati o njemu, ali u situacijama gdje se ljudima sve vrti oko toga da dobiju dijete (što se nekima događa ako im pukne kondom ili dok žena ima mengu ili...) treba biti malo obzirniji i smanjiti doživljaj.
I ja sam od onih koja voli pričati o svom djetetu (kao što volim pričati o svima koje volim) i uvijek tražim priliku pričati o njoj, no kada znam da bi to nekoga moglo zaboljeti, suzdržim se. Isto tako kada mi prijateljica priča o svom mužu kako je neuredan, kako joj ništa ne pomaže..., neću pričati kako je moj muž taj dan usisao, skuhao ručak, oprao suđe... nego ću i ja oplest po svom mužu da joj bude lakše (sva sreća pa imam po čemu oplest jer nije ni on baš svaki puta zlato
)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma