hmm, kako mi je ovo poznato, mi također rabimo siku kao dudu varalicu
uspješno smo dojile, onda smo imale stanku od 10 dana zbog moje bolesti (izdajala sam se), nastavile dojit i tad je sisala i po 9h po noći
to izgleda ovako: aktivno sisa nekih 10 min i onda, kako ja to kažem, drži siku u ustima i povuće onako lagano svakih pola minute negdje, potom zaspi i ispusti bradavicu i onda paničan plač (a još uvijek žmiri i spava, to mi je najbolje), ako joj ne vratim taj čas bradavicu, budi se i vrišti, vratim joj bradavicu, automatski se smiri i spava dalje
sad mi je ok jer dulje spava po noći, spava na kauču sa mnom nekih 2h na siki, potom ju stavimo u kindi (jer jedino tako možemo večerat, istuširat se i slično) i spava čak do 5 ujutro, al onda kreće spavanje sa sikom u ulozi dude varalice, meni je to ok jedino što moram skroz mirovat ležeći tako da se njoj ne pomakne sika, a tako mi je jakoooo neudobno za spavat, kako vi to rješavate, da li su oni jastuci za dojenje (nemamo ga, nažalost)dobri za to, za podbočit si leđa dok se doji ležeći, ovako sam u nekoj neravnoteži i stvarno mi je teško već?