Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345
Pokazuje rezultate 201 do 205 od 205

Tema: Što smatramo nužnim minimumom koji želimo pružiti djeci?

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Tibice, uživaj i ne grizi se.
    Maloj je dobro, tebi je dobro, tvojoj mami je dobro...

Meni je sad žao što moji neće nigdje da ostanu bez nas. Odgusta bi provela jedno jutro tjedno sama s mužem, bez njih...
    Nadam se, jednog dana...
    Eto, mi štedimo za fakultet i radi njih i radi sebe

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Potpis na Mariju71
    Teško ti to itko može reći, ali ako te kopka, stavi sve na hrpu i odmjeri. Možda te neće kopkati, ako nešto drugo smanjiš ili poreoblikuješ neke druge navike pa provedeš više vremena s malenom neki drugi dan,ne moraš se odreći baš toga što ti puni baterije, a pogotovo što je divno da ti i TM djelit hobi. Začas će curka stasati i imat ćete prekrasan obiteljski hobi!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

tibice,, ja upravo razmišljam da se vratim aerobiku 2-3 x tjedno nakonm par mjeseci pauze jer mi strašno fali i puni mi baterije to je ionako već napola vrijeme kad mi malecka ide spavat, pa se tješim da tako ne bih ukrala zajedničko vrijeme.

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

nužno je da svako dijete ima zadovoljnog roditelja. Pa ako za to zadovoljstvo treba nama par sati nasamo, bolje nego da smo neazdovoljni u prisustvu svoje djece. Ja ostavljam djecu, i samo me grize savjest kada ih iz nekog razloga ne povedem tamo gdje bi im bilo lijepo i gdje mogu ići, al nekada nemam snage, pa jednom u pola godine i to učinim. Iako je , sad,kako ih je troje, sve manje kandidata za čuvanje, pogotovo ako nije neka nužda u pitanju

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    tibice,, ja upravo razmišljam da se vratim aerobiku 2-3 x tjedno nakonm par mjeseci pauze jer mi strašno fali i puni mi baterije to je ionako već napola vrijeme kad mi malecka ide spavat, pa se tješim da tako ne bih ukrala zajedničko vrijeme.
    Ovako sam i ja napravila. Krenula sam kad je onaimala godinu dana. Tada je išla spavati oko 20.00 pa sam ju mogla uspavati i ostaviti MM-u da je čuva, ona ne bi ni znala da me nema. Kasnije je ona naravno pomaknula svoje vrijeme za spavanje, ali je onda to postalo vrijeme za njih dvoje koje inače nemaju preko dana jer on često radi do kasno. Ja je uvijek okupam, nahranim, obavim s njom sve što mogu i onda odem na trening. Uglavnom me i dočeka budna nakon sat vremena pa joj još i pročitam priču i zajedno se uspavamo. Mislim da ju ne uskraćujem za ništa ta tri puta po sat vremena u tjednu. Samo su me malo mučila ova dva nedjeljna jutra u mjesecu. To je bilo sad po ljeti, a kako zahladi i počnu kiše ne vjerujem da ćemo baš biciklirati.

Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •