34 tt i +9 kg
a evo danas 15. tjedana iveć plus 4 sto pripisujem bolovima, probadanjima i zbog toga mirovanju. No imam i pitanje. Mislite li da bi u trudnoći valjalo zamijeniti doručak ili večeru slim fast ili herbalaife shakom? Ne bi trebalo biti stetno, posto sadrzi sve nutrijente i vitamine sa malo kalorija? Sto mislite??
anabanana trudnoća nije vrijeme za ikakve djete. samo ti papaj jer bebica od toga raste. znam da u T nikakvi proizvodi za djetu nisu dozvoljeni. pokušaj manje papat za večeru, il sve jelo podjelit u više manjih obroka
Posljednje uređivanje od beilana : 06.03.2013. at 14:20
Evo nas, nadam se jako, sa zadnjeg ctg-a...... 38+5 i +11kg ! I dalje sve u stomaku, izgledam kao da sam progutala jedno veeeeeliko jaje
![]()
21tt i na +4 kg smo..
Evo, ako nekog zanima. upravo dosla sa pregleda i UZV. Sve je ok za 15 tjedana. Pitala sam za herbalife shake ili slimfast shake, rekla doktorica da je to ok za zamijenit jedan obrok(doručak ili večeru).Taj shake nema nista u sebi od čega mršaviš, ako ga ne kombiniraš sa nekim dijetama ili tabletama, sto mi nije ni palo na pamet. Zapravo se od njega mozes i udebljat.Jednom davno, dok sam zivjela u Miamiu, obozavala sam slim fast shake od jagode..pila sam ga kao desert i meduobrok, mogu reć da sam dobro kila natukla.
Anabanana onda uzmi milkshake na kojem ne pise slim. Ja sam bas citala neki dan da su ti "slim" proizvodi medu 10 najstetnijih stvari. Da ti kazem na 1.mjestu. zatim slijede lijekovi neki za zgaravicu, pa neki za tlak itd al poanta je da su svi "slim" stetni. U trudnoci isto medju 29 najstetnijih stvari. Isto dalje slijede tablete itd. Ti sama odluci. Meni osobno je svejedno. Pokusat cu ti kasnije nac te stranice di sam citala
36+2 tt na plus 8 kg sam. Isto sve u stomaku, izgledam kao da furam lubenicu u majici![]()
anabanana a šta će ti shakovi mislim ako od njih ne mršaviš (što ne bi ni smjela u trudnoći) a ovaj herbalife znam da nije jeftin, radije popij jogurt možda sa malo muslija unutra ako oćeš već nešto lagano, ja mislim da je puno zdravije od tih proizvoda za koje ne znamo baš od čega su napravljeni
20tt i na + 5kg smo...
28tt i + 8kg
33+3tt u plusu smo još uvjek samo 6,5kg al je bebač napredniji za 3tjedna
Ni bademi, ni ribana mrkva, ma nista. Ali ja inače sa želucem imam problema. Sad sam u 16 tjednu i još je sve ok. To je bilo posli 30og tjedna.
Evo mene na 19+5 jutros 5,700 u plusu a prije dva dana čak 6,400 - baš jako varira ovisno o urednosti stolice (nakon dva dana normale razlika eto 700 grama manje) i primjećujem da imam slab apetiti tj. nisam gladna za razliku od prva 3 mjeseca.
beilana i nana ova tema se zove trudnoca i debljanje, vi niste u toj kategoriji![]()
E sad da me vazu i mjere tlak bio bi problem. Mm maloprije narezao kulena i speka i najeli se ko budale. Duuugo vec nisam tak kasno jela. Ima da me zgaravica muci cijelu noc. I jos se budem sutra zalila da ne znam od cega me je pekla![]()
Sad cu i ja dobit po prstima jer isto nisam u toj kategoriji: 23+2 i 0.5kg u +![]()
gore su se spominjali shakeovi,pa da kazem nesto po tom pitanju: sve kupovno,praskovi i te stvari nikako nisu zdravi. Nije ih dobro ni inace konzumirati a kamoli svaki dan u trudnoci. Kupi si shaker i od svjezeg svasta mozes zmiksati.
Beilana, kulen i spek? Suhomesnato? Ne znam,ja se svega toga klonim(ne zbog tlaka). Znam cije je,znam da je dovoljno suho ali svejedno.
Geceta draga dok je domace ne ustrucavam se. Znam da je sve proslo analizu i gdje se i koliko susilo pa me nije strah
36 tt +8.5
U zadnja 2 tj sam smrsavila pola kile......hm![]()
Posljednje uređivanje od mimi 25 : 14.03.2013. at 13:21
Ja na pola puta, 20tt i 1d na -0,2kgzadnja 3 tjedna dobivam po 200g tjedno - IDEALNO!
![]()
Evo još jedne "normalne"
26+5 tt +5,5 kg
Gabi tako je
ja kako sam krenula sve me bilo strah ali dobro sad još uvijek održavam na +2 kg sa 14+4
Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 14.03.2013. at 16:17
Nas troje smo danas 20 tt i dalje +1
ja zadovoljna
danas je i ogtt bio dobar tak da sam baš happy!!
Pusa svim trudničicama![]()
24+4 +8kg...osjećam se ogromnooooo a još je tako dugačak put pred nama![]()
MiMi ja sam u prošloj trudnoći u zadnjih tjedan dana smršala 2kile...sve bilo ok, velika zdrava beba...tako da se ne sekiraš.
Nekad je to pitanje drukčije prehrane, više kretnje,...meni onda bile veeelike vrućine...tako da na kilažu očito utječe više faktora...sve je to normalno!
Pozdrav, cure, evo da se i ja prijavim. Ja sam na 14+2, a dobila sam već 3 kile. Nekak se tješim da bih isto toliko dobila da sam samo prestala pušiti a da nisam trudna.uglavnom, 3 u plusu, a ovu teoriju ne možemo potvrditi.
ja imam osjećaj da čim pojedem obrok dobim kilu..strašno
sad smo točno 22tt i na plus 5 kg, što znači da sam u 12 tjedana dobila 7-8 kg jer sam u prvih 10 tt izgubila 2-3 kg
ne vidi se to na meni,svi kažu da izgledam mršavo samo trbuh..a mene opet panika lovi da je to previše kila dobiveno u kretkom periodu i jedva čekam ogtt da vidim kakvo je stanje
Milasova tako je i meni, inače sam sitne grade i nisam sklona debljanju, stalno sam na 52-54 kg koliko god jela- a od kad sam trudna kile samo idu gore. A vise pazim na prehranu sad nego prije trudnoće.
I bojala sam se ogtt-a ali srećom nalaz je uredan
gabi25 možda tek sad funkcioniraš ko mi ostali (kad nismo trudni), ja oduvijek moram paziti koliko i što jedem jer mi se dosta hvata
Ja sam inace zderala,doslovno,nisam pazila..sad ne jedem uopce puno a bas kao sto Gabi kaze,kile se samo penju..
Isto sam mrsavica,ali sad kak je krenulo mislim da vise necu bit..ne znam sta da radim po pitanju tih kila..
Nis, opusti se i uživaj, o kilama ćemo razmišljati kad dođu naše bebice![]()
milasova, pa 5 kg nije puno
otkad se drzim laganije prehrane bez slatkog ne debljam se