12+3tt i +0kg za sad....nadam se da ce tako ostati još neko vrijeme...![]()
12+3tt i +0kg za sad....nadam se da ce tako ostati još neko vrijeme...![]()
15 tt+ 1.5
uh kad vas čitam...
mi danas 13tt i + 3-4kgtješim se da je zato jer ih je 2, a i istina sve je u trbuhu i cicama
... cice skočile s 2 na 4, a trbuh izgledam kao da sam 6mj trudna... bujam na očigled!
Posljednje uređivanje od medonija : 11.02.2013. at 11:47
mi smo danas 15+4 i još smo 2 kile u minusu.
Ja imam osjećaj da jedem ko luda i sve si mislim da ću se morat prisilit malo smanjit jer ovim tempom ne bu dobro do kraja.
ja konkretno jedno mjesec i pol kolko su me ubijale mučnine nisam skoro niš jela i tu sam izgubila 3 i pol kile.
Sad kad sam počela normalno( čak i previše)jest dobila sam kilu i pol.
Zato se i bojim kak bu do kraja izgledalo !?
ja dobila 2 kg još dok nisam ni znala da sam trudna (ali bilo je vrijeme blagdana) i sad sam stala na tome fala Bogu pa već mjesec ne ide gore, ali još kao pazim šta jedem da ne pretjeram...no do kraja sve se bojim šta će biti, kažu da se u 1. tromjesječju ne bi trebalo uopće udebljat
bab kad sam rekla da mi treba hitno neka twin trudnica za utjehu, nisam mislila na tebeti si mi kontra efekt
![]()
Uhh, ja sam sutra na pregledu. Mislim da budem s 0 skocila na +6 u 4tjedna. Samo sam gladna. Samo jedem. Vodu sam skoro pa zamjenila s mlijekom... uhh cisto mi muka od toga. Proslo ono vrijeme da mi se neka hrana gadi i to se bu vidjelo
medonija uzivaj draga nek ide sve svojim tokom ipak ih je dvoje
beilana mrsavice samo ti papaj ne vjerujem da ces biti toliko u plusu
pregledala sam sve slikice trudnica i ja sam ubjedljivo najdeblja![]()
Adal ja nisam ni blizu mrsavog. Vec sam na pocetku imala viska...uh uh.
Definitivno sam ja najdeblja.
Lijepe moje okruglice, ne se pretjerano opterecivati kilicama (ja se kao, ne opterecujem; tjesim i vas i sebe
).
Salu na stranu, ja imam briju da dok god kilice ne idu rapidno gore, a ja papam hranu (ne pseudohranu i junk), prirast mora postojati i normalan je (osim, naravno, u iznimnim slucajevima tipa mucnina, dijete zbog Gd).
Mi smo 22+2 tt i vaga pokazuje +4 kg (0,3 kg manje, cisto da vidite da uuuooopce nisam opterecena!)
Posljednje uređivanje od medonija : 11.02.2013. at 14:27
36+1 i 15 kg u plusu
treća mi je trudnoća u 1.dobila 13 kg
u 2.dobila 17 kg
ovaj put idem do 20 kg
niti jednu trudnoću nisam povraćala i jela sve što mi se jelo,i uvijek sam se vraćala na svoju težinu od prije,
znači na 53 kg![]()
Ja sam vratla izgubljene 3 kile i sad sam 17+5 i na potitivnoj nuli sam
Sad laganini dalje.
20+3 tt, +1.5kg. S obzirom da sam prvi put dobila 17kg, a sve se tako lipo rasporedilo, da ne bi nitko ni pomislio da je toliko, nadam se da će tako biti i sada. Skinula sve u prva 2-3mj iza poroda. Ipak, valjda ovaj put ne bum više od 10kg, čisto jer mislim da ću ih ovaj put teže skinut, ali šta bude-bude![]()
I uopće ne pijem redovito trudničke vitamine, totalno sam nemarna.
Posljednje uređivanje od Smajlich : 12.02.2013. at 10:48
35+4 TT i na + 9,5kg... I dalje sve u trbuhu, povremeno nozni zglobovi kao u Hobita, srecom odmaranje pomaze... Jos malooooo!![]()
16 tt + 4 kg, hmm gledajući vaše postove mislim da sam malo pretjerala s hranom, ali stvarno mislim da ne jedem više nego inače, na koncu konca niti ne stignem. Posao, pa onda dijete, kućni poslovi, bla bla bla i eto uspjela ja skupiti 4 kg, uhhh![]()
Mislim da cu ovaj put i ja u vode debljanja. Malo je rano za procjenu,ali prvu trudnocu imala sam ukupno 8kg vise i to ugl pri porodu vec izgubila,medutim u ovoj trudnoci tek sam 2mj trudna a vec sam dobila 4kg,a grudi su mi vec za broj i po vece i stalno me trazi jest. Ne jedem ni masno ni nezdravo,bas naprotiv raznovrsno i salate i voca puno itd al ipak jeedem puuno. Zanimaju me vase kg nakon 8.tjedna na dalje pa da se mogu po necemu ravnati i dal je druga trudnoca svima utjecala vise il manje na kile?
32 tt, +8 kg
Bilo bi i vise, ali vecernje mucnine bas i ne daju kilama gore....
Posljednje uređivanje od mimi 25 : 14.02.2013. at 14:24
moj rezime: u 38+5 tt bila na +4 kg, nakon poroda otišlo 9 kg, tako da sam sad na -5 kg.
Eto mene u 28+2 tt sa 12 kilograma više. Ja se ne osjećam kao traktor, ali sam na oprezu od 0-24 što jedem da se ne bih uprasila. Nije mi nikakva dijeta na pameti, nemojte krivo shvatiti, ali volim biti svjesna još 3 mjeseca koja treba nositi trudnoću i svjesna činjenice da se kile lijepe na mene jako lako. Imala sam 73 (na svoju visinu 1,75 i čvrstu konstrukciju) savršenu kilažu, a sad sam već bucica od lica do nogu sa svojih 85. Kad bi ostalo do 90 i ni kile preko nitko sretniji od mene. Mislim da bih se teško kretala sa preeeeeviše kila, a i ovako moram mirovati i samo ležim.
Ja sam ukupno dobila 16 kg. Kad sam došla iz rodilišta bila sam na +6 kg. Danas,10 dana nakon poroda, sam na +2 kg.![]()
16+6 i 1 kila u minusu. Što će reć da sam u dva tjedna dobila cijelu kilu. Hm...
Bit će svega, bojim se.
Hehe, bas sam se nasmijala na svoj racun 26 tt+ 15kg. Startala vrlo mrsava, u prva 4tt +6kg. inace aktivna u sportu, sve sto trazi extremne napore pa sam inace puno jela, ali i trosila. Ostala je navika da jedem, a sport sam morala svesti na 0. Iako kazu da tek sad izgledam "normalno", a ja sebi kao balonOGTT je bio vrlo nizak sto dodatno trazi hranu.
Su1 ista stvar je i kod mene..trenirala redovito,sad skoro.pa nista..ali evo 19 tt i na +2 kg sam..
Na moju visinu od 175 te 62 kile ne izgledaju lose..cilj mi je ne prijeci 70 kg..vidit cemo..
S obzirom da sam u prvih 12 tt izgubila 3 kg,nekako mi se ovih 5 cine previse u tih 7 tjedana..ajme!!!
Moram rec mami da ne pece vise kolace![]()
20, tt na svojoj kilaži...ja zadovoljna, beba isto jer raste i čak je bucmasta za svoju dob
Milasova8-2kg..super!!Ja samm 174cm, krenila sa 58kg, dizem skoro 1kg tjedno u zadnje vrijeme..Mislim da me dotuce voce i mlijecno(mlijeko pijem prvi put u zivotu), bar litru necega i kg voca. Nisam tip za kruh kupim pecivo 1tjedno. Ali burek, uh, aj sad sam konacno pocela paziti, al navecer mi se otme kontroli..I da, pusenja i kave vise nema, pa i to trazi zamjenu. Mozda bi i pazila da se bojim da necu skinuti, al znam da cu sve istopiti i to vrlo brzo, pa mi nekako i svejedno.Prvi put u zivotu imam grudi i dupe..ak se pupa izuzme![]()
Joj ja bi plakala kad vas čitam- ja sam točno 22tt i +8 kg, jako se cudim jer inače nisam sklona debljanju i nikad nisam imala vise od 56 kg a sad već imam 62 LOL
Ma samo nek je s bebolinom sve ok, kile ću skidati na ljeto![]()
31tt + 6,5kg u zadnja dva tjedna dobila samo pola kila a jedem istosutra sam kod dr pa ću vidjet je li sve ok s bebačem.
36 i 2 tt u plusu 12, 13 kg kako koji dan
stojimo na istoj kilazi vec mjesec dana, ja sam jedna od onih koje sve kg natuku na pocetku i onda stop
da sam dobivala istim tempom cijelo vrijeme do sad bi bila pravi kit
ovak na mojih 185 cm, 77-78 kg je skroz ok