Ja sam na nekih +10 mozda +11
nisam sigurna
od blagdana....bila na +9 zadnjih dva mjeseca
a sad isto bi pojela slona..ovi blagdani samo otvore apetit
Ja sam na nekih +10 mozda +11
nisam sigurna
od blagdana....bila na +9 zadnjih dva mjeseca
a sad isto bi pojela slona..ovi blagdani samo otvore apetit
25tt i tješim se 0+ ,al sad kad krenu kile bit će veselo
nisam nisam,samo ja ti imam prekomjernu tt pa ne bi niti smjela kg dobiti,ali nema šanse vidim da budu sad išle gore,niti se ne zamaram
40+5 = 24kg u plusu.. Ubilo me ovo božićno vrijeme..
Apsu, gdje su tebi te 24 kile? Na trbušastoj temi se to nigdje ne vidi!![]()
Ne vidim ni ja di su.. Za sad!vidjet cu nakon poroda koliko ce otic a koliko cu morat skidat
![]()
Ja sam se udebljala Bože sačuvaj. 20. (ili 21, imam 2 termina) tjedan i već 10 kg u plusuRecite mi da ima nade za mene ako sad zaustavim žderanje
![]()
Posljednje uređivanje od rehab : 03.01.2014. at 10:42
Ma mene ce to samo uhvatit iz vedra neba i za pola sata cu rodit( i onda se vjerojatno probudit zatvorenija nego prije
)
Tako je! Ti to potajno pripremaš, tj. on i samo će se ukazati! Taa - daa! :D
30 tt + 8 kg ( s tim da sam zatrudnila s 3 kg vise nego prvi put)
Brojcano nije puno, ali ja se osjecam ko brod![]()
He, ne znas ti sta je brod
Okruglo 38tt i +19kg
I dalje mi pitaju:a di?
Na 34tt nekih +8, +9kg. Vaga mi malo podivljala pa ne znam tocno![]()
Haha sigurno
Ja sam jako niska (max mogu navuci 160cm, ovisno tko mjeri), pa ne znam ni kud bih strpala jos kila :D i ovako ne mogu disati...
Al kod dr idem uglavnom navecer,pa sam sigurno kod njega vec +10![]()
Ah, evo mene. U 33 tt sam na +14. S tim da sam u 30 tt bila na +10, dakle 4 kg u tri tjednaGdje je Ginger da me utješi? Da nije počeo porod?
Stvarno???Kada? Jel imamo link za čestitanje?
Pronašla.Nema me jedan dan i takvo lijepo iznenađenje...
Ja 38 tjedan i 13 kg......na visinu od 180cm se vidi samo trbuh i ja presretna.....prva dva puta sam zavrsila s + 22 kg......
Eto,da se i ja javim ja svog ginekologa uopce ne kuzim,kaze da nisam dobila puno na tezini,da bi trebala imati vise kg , (u 34+4t.t sam) i za sada sam dobila 7.5kg ! Ja sve jedem,non stop jedem,ali eto.. Ne znam,pa nije to tako malo kg,a dijete mi ima 2570kg. Što vi mislite?
Ja mislim da dok je sve u redu s bebom, a i tobom, da je to sve u redu!Bitno je da se kvalitetno hraniš.
Pa i po meni bi to trebalo biti ok,neznam zasto me gin.toliko gnjavi s tim kilogramima.. Mozda zato sto mi se cerviks skroz smeksao pa ako dodje do prijev.poroda da dijete dobije na težini![]()
u 27 tjednu na +10 kg...inace dobila sam pola kg u zadnja 4 tjedna, ali sam gladovala...ovo sam sve natukla do 23 tt....nadam se da za mene jos ima nade da zavrsim na maksimalno +15 kg...nada umire posljednja
![]()
@josmalo i ja u istom stanju :D
evo 26+3 i +9kg....računam aj 2kg po mjesecu i eto na +15kg hehhe...al sve me nekako strah da to nece bit tako
A čuj allie, dosta ovisi o kilaži s kojom si krenula u trudnoću...ako je predviđeno da u trudnoći dobiješ 12-15 kila (mjera za ženu koja je u trudnoću ušla ni pothranjena ni preuhranjena) a ti si npr. umjesto toga skinula 3 kao anđelina sestrična, onda je logična pretpostavka da tvoj kalorijsko-nutrijentalni unos nije bio povoljan i dovoljan za razvoj zdravog djeteta, odnosno, da će na šteti biti ili tvoj ili dječji organizam.
Tvoj ginić čini se jeste malo rigorozniji jer ti niti si takav ekstreman slučaj a i stigneš još dobiti koje kilo, ali dobiti premalo je jednako štetno (a možda i štetnije) nego dobiti previše, pa baš ne bi trebalo samo rukom odmahivati na savjete liječnika...
Moram priznati da ja jos nisam čula da je predviđeno dobiti 12 - 15 kila, te da bi manja kilaža bila loša po dijete i mamu.
Ja sam imala +9, moja rodica isto tako, djeca i mi smo bili u najboljem redu. Djeca - moja rođena 3 kile, njena 3,6.
I par prijateljica i poznanica su bile ispod + 10. I sve je bilo u najboljem redu.
Kao sto smo individualne po građi i ostalom, takonam i tijela drugačije reagiraju u trudnoći.
A u 34 tjednu 7,5 kila mi se ne čini ni najmanje premalo.
A zasto se unaprijed deprimiras? Nije uopce toliko bitno koliko dobijes kila u trudnoci nego da ih sve izgubis nakon trudnoce. Myself, 2x20kg, prvi put 8 tjedana kasnije na predtrudnickoj, drugi put 4 mjeseca kasnije na predtrudnickoj. Danas imam manje kila nego prije prve trudnoce...
uh..nekako su me sve bivše trudnice oko mene isprepadale kao se ti kili teško skidaju...a i da nije za bebu baš da dobijem puno kila. Ali tvoj mi je primjer utjeha![]()
a pazi još je i BING bio u međuvremenu od prošlog pregleda i vaganja![]()