32+6tt i jos uvihek na +15kg.ovaj mjesec stojim sa kilazom.
32+6tt i jos uvihek na +15kg.ovaj mjesec stojim sa kilazom.
32+5tt i +11kg, al počela mi se voda lagano zadržavat....čim počne toplije vrijeme nabubrim, nije do soli jer mi sol ni inače ne paše, pa sve solim minimalno
Bok djevojcice!
Da se i ja javim.. Sad sam u 31 tjednu, udebljala sam se samo 7kg, ali svih 7 u prva 3 mjeseca trudnoce i poslije toga nista... Beba je super, ima 2 kg! Al me sad sekira jel ok da ne ide gore nista, cak dolje je otisla u 3 tj za 1kg...
Ne brini ništa, tako sam i ja u prvoj trudnoći 9 kg dobila u prvom tromjesečju i kansnije više ništa.
Beba rođena u terminu i zdrava.
Vjerovatno beba dobija na tezini, a posteljica, plodna voda, maternica i to sve nose svoju tezinu, ali ti gubis pa ti to dodje na stagniranje kg... uzivaj i ne brini dok je bebica okbar poslije neces morat mucit se sa skidanjem
31 tt, +14, balončica![]()
18+1tt +8 kg dr jucer na kontroli rekao dijeta i da previse dobivam na tezini![]()
Ukupno u trudnoci, koja je trajala 39+1, dobila sam 25 kg. Nitko me nije zaspotao jer sam strkljica i ne izgledam kao sa sam dobila toliko.
30+5tt + 7kg
Ja sam bila na pregledu danas. I od zadnjeg pregleda 20.4. nisam dobila ni kg. Danas smo 32+4. I ginekologica mi je dala uputnicu za uzv u bolnici kao kontrole radi (a radila sam ga u 28.tjednu). Mozda zeli provjeriti da beba raste u redu iako ja nisam dobila nista. Ne znam.
Mozda ti gubis kg pa ste na 0?! Jer logicno da beba sad ful dobiva...
sanja, pa koliko je dobila beba? To je ono sto je vazno. Ja sam od proslog pregleda dobila 1kg, sto nije puno, no momcic je dobio skoro kilu.
39-1tt +12kg
Sanja_S ja sam s L do 21tt dobila 4 kg, a od 21tt do 34tt 1 kilu.
12+5tt -> +2,5 kg
jel to ok? nekako mi brzo idu te kile gore, pa kakva ću bti do kraja??
ja sam u zadnjih 7 dana ko bačva sama sebi
najbolje bi bilo da samo juhu ili salatu jedem
37tt , +11kg
ponekad pokaze i kilo manje, al tu ga je to
33+1tt +14kg
Morž
Posljednje uređivanje od ivana.sky : 08.06.2015. at 07:22
33+2 tt i na + 10,5kg
i baš sam skužila da mi se u zadnjih 2 tjedna počela voda zadržavat, lice ujutro kao da su me pčele izbole i prsti ko kobasice :D![]()
Moram ovo podijelit s vama... znaci obavim nuzdu jutros i kao idem sad na vagu -2kgpa kak je to moguce?? Da toooliko pojedem
![]()
Posljednje uređivanje od ivana.sky : 09.06.2015. at 15:41
Ivana.sky ja mislim da se ne treba toliko opterećivat čestim vaganjem, prije/poslije jela, svaki dan, često. Ja se važem samo na pregledima, a kući čak i nemam vagu. Između pregleda mogu u mame ili svekrve, al rijetko i to.
Ma joj ni ja se ne vazem inace, al sam spremala i izvirila i vaga ispod kreveta pa sam stala na nju![]()
X
iskreno,ne vidim ni poantu ove teme, osim da se neke žene stresiraju kad vide da tamo neka ima/dobila 3-4kg manje od nje a u istom su TT....
a podatak o gradji,visini i težini prije trudnoće ne vidimo i ne znamo....
pri pregledu će neki drugi parametri ukazati na potencijalan zdravstveni problem,sami kilogrami puno ne znače...
ne treba se jesti za dvoje (a bome okolina nerijetko nutkanjem promovira tu tezu),izbjegavati procesuirano i puno slatkog te ako se smije, vježbati i kretati i to je to....
Poanta teme je dijeliti iskustva koja doživljavamo u trudnoći, a jedno od njih je i debljanje.
Ja s 37+4 stojim na +11kg i to samo zato što me užasno muće žgaravica i gastritis i navečer umirem ako više pojedem. Imam strategiju "preživljavanja": jedem zdravo i dosta u prvom dijelu dana, a poslijepodne i navečer se klonim hrane i pojedem ranu večeru, tek toliko.
Posljednje uređivanje od ValaMala : 10.06.2015. at 14:53
Ja sam mislila da cu natuc puno vise kila kad ostanem trudna... 25, ak ne i vise...![]()
i inace jako volim hranu i jest pa sam mislila da necu imati granice... u T jedem sve sto mi se jede i kad mi se jede, za kg ne brinem i ne opterecuju me (osim kad se moram negdje popet pa si psujem u bradu i pred pregled da me dr ne izgrdi haha), ali sretna sam da nisam toliko puno ipak dobila, svjesna sam da ce 2/3 otic s porodom, nesto dojenjem, ostatak kad cura prohoda i vratimo se na posaopovratak vjezbanju svakako imam u vidu cim dobijem zeleno svijetlo.
ok je tema jer se imamo di pratit.. da se usporedjujem s drugima (pogotovo sanjom) mogla bi 9mj bit u depri...
svi smo drugaciji, samo treba ostat toga svjestan i volit sebe i svoje tijelo u svim oblicimanismo pretile, trudne smo
![]()
Posljednje uređivanje od ivana.sky : 10.06.2015. at 16:25
evo i nas 24+6 i trenutno na +8kg.
dobila sma po nosu na zadnjem pregledu, tako da sada pazimo kaj papamo...
22+2 tt +9 kg u ponedjeljak dr bio jakooo ljut zbog puno dobivenih kg i dobila sam strogu dijetu.Cak mi je rekao da ne bi bilo lose izgubit koju kg ili 2
Evo mi jucer 35+3 i na +7kg![]()
Dobra si sanja. Ja sam na plus 13. Na 36 plus 3 tt. Dosta bome.
35+2 tt i +11![]()
12+3 tt 0kg
skroz čudno za mene, jer sam inače u to vrijeme već bila na +5 minimalno, ali sve je ok
21+1 ...+2(odnosno vratila ona dva sto sam izgubila u prva tri mj zbog mucnina i povracanja)
38-1 tt +12,5 kg
Nas su danas vagali i na 38+2 smo i dalje na +7kg![]()