Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2803

Tema: Trudnoća i debljanje!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mia74, ja sam u stimulaciji dobila 11 kg, i sada još 10...Isto mi baš nitko ne vjeruje previše---i ne zamaram s time...termin je 26.8.
    Više me zanima ovaj tvoj podatak da ti je ft4 bio snižen? A TSH? meni je mrvicu snižen taj FT4 ali mi je TSH 0.5 pa nisam na terapiji iako imam Hashimoto...

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj zedra prvotno napisa Vidi poruku
    mia74, ja sam u stimulaciji dobila 11 kg, i sada još 10...Isto mi baš nitko ne vjeruje previše---i ne zamaram s time...termin je 26.8.
    Više me zanima ovaj tvoj podatak da ti je ft4 bio snižen? A TSH? meni je mrvicu snižen taj FT4 ali mi je TSH 0.5 pa nisam na terapiji iako imam Hashimoto...
    Ne zamaram se ni ja više oko kilograma..u početku jesam jer mi je to bio ogroman šok,ali sada..tako je kako je..

Tražila sam po papirima i našla.Prvi puta sam vadila fT4 u 11.tjednu i bio je ok-nisam vadila TSH.
    Onda sam negdje oko 17 tjedna ponovno vadila jer mi je lijeva noga počela naoticati-tada mi je fT4 bio 10-ref vrijednost 12-22,a TSH je bio 0,79.
    Tada sam počela piti Euthyrox.

Sa 20.tjedan su mi vrijednosti bile Ft4 13,a TSH 0,75.
    Sa 32.tjedna mi je fT4 na 12,a TSH 0,93.
    Euthyrox mi povečan sa 50/75 na 75 i sada negdje oko 25.7.idem ponovno vaditi hormone da vidimo kakva je sada situacija.
    Koliko sam ja skužila doca,on bi volio da je Ft4 negdje oko 15..

Čini mi se da smo otišle totalno u offtopičarenje...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •