Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2803

Tema: Trudnoća i debljanje!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Uh uh.. kruh (i ostali proizvodi od bijelog brašna) jako diže inzulin i onda je nuspojava dobivanje na kilaži. Izbjegavajte svakako bijelo brašno, jedite integralno, pomoći ćete si puuuuno

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

-to je sve što imam reći

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj astral prvotno napisa Vidi poruku
    -to je sve što imam reći
    sve je to stvar navike astral. Ja nekad nisam mogla zamisliti obrok bez kruha, nije bilo teorijske šanse. Sve mi oduzmi samo kruh nemoj Ali onda sam uvidjela da zaista nemam ništa od toga, da se puno bolje osjećam ako ga ne jedem, nemam osjećaj pretrpanosti nakon obroka, ne spava mi se nakon jela, a i šećer u krvi mi je zahvalniji sigurno. Jedem kruh, ali što integralniji (švedski), i sada se ne bih uhvatila za bijeli kruh nema šanse - nije mi niti fin i imam osjećaj da bih ga morala pojesti tonu da se najedem. I jedem ga za doručak/večeru, uz ručak ne. A donedavno bih se svrstala u kategoriju "ovisnice" o kruhu

Tomy avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Da mi je samo znati otkud onda meni tih 7 kila , ja kruh jedem jednom tjedno

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    sve je to stvar navike astral. Ja nekad nisam mogla zamisliti obrok bez kruha, nije bilo teorijske šanse. Sve mi oduzmi samo kruh nemoj Ali onda sam uvidjela da zaista nemam ništa od toga, da se puno bolje osjećam ako ga ne jedem, nemam osjećaj pretrpanosti nakon obroka, ne spava mi se nakon jela, a i šećer u krvi mi je zahvalniji sigurno. Jedem kruh, ali što integralniji (švedski), i sada se ne bih uhvatila za bijeli kruh nema šanse - nije mi niti fin i imam osjećaj da bih ga morala pojesti tonu da se najedem. I jedem ga za doručak/večeru, uz ručak ne. A donedavno bih se svrstala u kategoriju "ovisnice" o kruhu
    vidi, stvarno, nisam do sad tako razmišljala o tome, ali ja inače jedem dosta kruha i to bijelog, sigurno pola (ako ne i više) francuza dnevno...i uvik mi se čini da bi ga mogla još toliko pojesti

morat ću pokušat sa integralnim jer stvarno ne želim opet 25+ a ne želim ni biti gladna

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

da se i ovaj tjedan javim...
    36 tjedana i čudom +13kg još uvijek
    inače je proteklih nekoliko tjedana bilo +kg na tjedan
    ali nije da jedem nego metem sve po redu
    voće,povrće,palačinke,pizze,tjesteninu
    ma malo sam dobila koliko jedem
    inače do 22tj.sam bila u minusu
    imala sam užasne mučnine,i ništa mi se nije dalo jesti
    možda zato sad jedem u nenormalnim količinama...

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vidi, stvarno, nisam do sad tako razmišljala o tome, ali ja inače jedem dosta kruha i to bijelog, sigurno pola (ako ne i više) francuza dnevno...i uvik mi se čini da bi ga mogla još toliko pojesti

morat ću pokušat sa integralnim jer stvarno ne želim opet 25+ a ne želim ni biti gladna
    vrlo smo brzo gladni ako ne jedemo dovoljno proteina i masti. Eto recimo "francuz" je divan primjer, niti ima jedno a niti drugo, možeš ga jesti beskonačno i ubrzo opet (barem ja )

Žitarice sve jesti integralne (recimo zob povećati - sjajna je u prehrani, ima više proteina od ostalih), gledati da se unosi dovoljno DOBRIH masti (maslinovo ulje itd), povećati unos proteina, jesti više povrća i voća - a sve ostalo što ne bi spadalo u zdravu hranu zaobići u širokom luku. Niti ćete se zdebljati pretjerano a i zdravlje će vam biti zahvalno (a i beba jer će dobivati sve što joj treba)

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

pa ja u biti sve to i jedem-maslinovo ulje svaki dan, voće i povrće, nekada malo mesa, samo eto ne integralne žitarice, ali sada ćemo i to počet jesti umjesto bijelog kruha i bijelog brašna

tnx, anči, na prosvijetljenju
    Posljednje uređivanje od astral : 23.12.2011. at 14:39 Razlog: dodala smajlić

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa ja u biti sve to i jedem-maslinovo ulje svaki dan, voće i povrće, nekada malo mesa, samo eto ne integralne žitarice, ali sada ćemo i to počet jesti umjesto bijelog kruha i bijelog brašna

tnx, anči, na prosvijetljenju
    A koje proteine jedeš , obzirom da jedeš malo mesa? I koliko masnoće?
    Većinom si zapravo na ugljikohidratima.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    vrlo smo brzo gladni ako ne jedemo dovoljno proteina i masti. Eto recimo "francuz" je divan primjer, niti ima jedno a niti drugo, možeš ga jesti beskonačno i ubrzo opet (barem ja )

Žitarice sve jesti integralne (recimo zob povećati - sjajna je u prehrani, ima više proteina od ostalih), gledati da se unosi dovoljno DOBRIH masti (maslinovo ulje itd), povećati unos proteina, jesti više povrća i voća - a sve ostalo što ne bi spadalo u zdravu hranu zaobići u širokom luku. Niti ćete se zdebljati pretjerano a i zdravlje će vam biti zahvalno (a i beba jer će dobivati sve što joj treba)
    Kako ovo sve lijepo zvuči u teoriji I što je najžalosnije, to mi je uobičajena prehrana. Ali u trudnoći nema šanse. Opet sam trudna, i opet kao u prvoj trudnoći. Ne želim vidjeti variva, juhice, salatice, voće, slatko, ništa od toga. Želim špeka, luka, masno, ljuto, ma hoću da se najedem ko bauštelac. Od svega drugog diže mi se želudac. I kako da ja sad ostanem mršava, kako ? ?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Kako ovo sve lijepo zvuči u teoriji I što je najžalosnije, to mi je uobičajena prehrana. Ali u trudnoći nema šanse. Opet sam trudna, i opet kao u prvoj trudnoći. Ne želim vidjeti variva, juhice, salatice, voće, slatko, ništa od toga. Želim špeka, luka, masno, ljuto, ma hoću da se najedem ko bauštelac. Od svega drugog diže mi se želudac. I kako da ja sad ostanem mršava, kako ? ?
    Nemoj jesti kruh, krumpir, tijesto i rižu sa tim , i nećeš se udebljati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •