Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2803

Tema: Trudnoća i debljanje!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

mene zbunjuju tjedni. odnosno kad citam tjedne na portalima. znam da ako sam trudna 28+6 da sam u 29. tjednu, ali da li onda citam 28. ili 29. tjedan

sto se tice trbuha, u prvoj sam dobila trbuh i to kao da sam se prezderala s punim mjehurom tek u 17. tjednu.
    sada sam takav imala u 8.... no i sam polozaj je drugaciji, kako posteljice (onda je bila dolje nisko, sad je gore visoko) tako i trbuha.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    mene zbunjuju tjedni. odnosno kad citam tjedne na portalima. znam da ako sam trudna 28+6 da sam u 29. tjednu, ali da li onda citam 28. ili 29. tjedan
    Ja bih rekla da je to 29. tjedan. Kad navršiš puni 29. tjedan, ulaziš u 30. (znači 29+6 je 30. tjedan).
    A hoće li sad meni netko reći koliko sam mjeseci trudna

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku

sto se tice trbuha, u prvoj sam dobila trbuh i to kao da sam se prezderala s punim mjehurom tek u 17. tjednu.
    sada sam takav imala u 8.... no i sam polozaj je drugaciji, kako posteljice (onda je bila dolje nisko, sad je gore visoko) tako i trbuha.
    Citas 28.

(Sve sam apsolvirala neki dan s par frendica na drugom forumu koje su se izgubile u tjednima, danima i onome sto pise za pojedini tjedan )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •