anamar pa mislim da bi možda moglo biti nakupljanje vode. Jer isto tako, nakon pordoa (drugog npr.) sam u dva tjedna izgubila 15-ak kila. Nakon godinu dana sam imala 30 manje, bez dijeta, jela sam kao uvijek.
Ali opet...U prvoj sam trudnoći radila ogtt i bilo je sve u redu.
Milsim, ok, možda sad nabujam, pa se poslije smirim, ali nekak se bojim da nisam te sreće. Ne jedem puno navčer, ne uvijek i ako jedem to je nešto lagano i malo.
A i prek dana baš ne jedem. Ujutro nekad od klinaca samo nekaj hitim nabrzaka u usta, na poslu sam 8 sati i imam jednu pauzu.
Jučer sam skuhala bolonjez. I malo sam htjela pojesti prije posla, ali su Iva i Janko pojeli moj ručak.
Pa sam si ponjela na posao, da tamo ne jedem gluposti. I taj sam ručak pojela na tri puta jer nisma mogla sve odjednom, kao da mi je manji kapacitet želuca i jednostavno ono što sam rpije mogla odjednom pojesti sada više ne mogu i ako slučajno pojedem maaalo više, osjećam se kao da ću se raspuknuti.

Probat ću skroz izbaciti večeru i ne sjeti kruha, ili bar minimalno ga jesti.
Način kuhanja ne mogu više promjeniti jer ionako skoro pa ne koristim ulje i sl. I sve je lagano, probavljivo, skuhano...