Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2803

Tema: Trudnoća i debljanje!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Bok... Nova sam na forumu pa oprostite ako nesto pogrjesim ovo mi je prva trudnoca. Trudna sam 14+2 a dobila sam samo 2,5 kg! Kad sam ostala trudna imala sam 63 kg a sad imam 65,5! U početku sam dosta povracala sad vise ne toliko, jedem normalno, vise puta dnevno i pijem Prenatal! Jel to normalno??? Ginekolog me ne vaze kad idem na pregled pa neznam sta da mislim! Molim vas odgovor bilokakav???? Hvala vam puno! LP

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Antonia26 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok... Nova sam na forumu pa oprostite ako nesto pogrjesim ovo mi je prva trudnoca. Trudna sam 14+2 a dobila sam samo 2,5 kg! Kad sam ostala trudna imala sam 63 kg a sad imam 65,5! U početku sam dosta povracala sad vise ne toliko, jedem normalno, vise puta dnevno i pijem Prenatal! Jel to normalno??? Ginekolog me ne vaze kad idem na pregled pa neznam sta da mislim! Molim vas odgovor bilokakav???? Hvala vam puno! LP
    Normalno je

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Antonia26 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam sa 19+1 tt bila na +2 kg, tako da je to sasvim ok.
    po zadnjem vaganju na 31+1 tt sam na +9 kg. ne brini se skupit ce se kile polako.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja sam u prošloj trudnoći dobila dosta, 19 koliko se sjećam, tada mi nije smetalo ali pola mi je ostalo tako da se sada užasavam na ove kile dobiti opet toliko. Nadam se da ipak neću jer zadnji put na pregledu s 24 tjedna sam bila +2, sad kile na očigled idu gore jer mi trbuh iz dana u dan sve veći al puno se lakše nosim s prehranom nego prvi put, onda me nitko nije mogao najesti mandarina a sada uopće nemam takvih "problema"
    Posljednje uređivanje od erina : 05.01.2012. at 17:21

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •