Na obicnoj KKS obicno provjere i secer, barem su meni tako uvijek radili.
Nego, jesmo li ovdje pricali o aktivnosti u trudnoci? I da nismo, imam par pitanja.
Nisam provjereno trudna, ali jesam potencijalno svaki mjesec.Pitala sam ginekologa zadnji put na pregledu i rekao je da smijem raditi sto zelim i koliko god zelim (i sto se trudnoce tice), sve dok se osjecam dobro i dok to sto zelim nije bas neki tamo snowboarding ili scuba diving, ili nesto skroz novo a onda jos i opasno.
No, je li promjena aktivnosti iz trcanja na orbitreku, na uzbrdici i s opterecenjem (5-6 dana u tjednu, oko 7 kilometara na dan) u trcanje na traci ili (nadam se, ako zatopli) po normalnom tlu preogromna, ili nije bitno? Ovo drugo sam pocela jucer, istinabog po nekom jako bezveznom programu koji moram pojacati ako zelim dobiti nesto od te vjezbe, ali ipak me malo frka da ne promijenim sve skupa previse i eventualno nesto ne ukakam. :/
Orbitrek je jako low impact itakoto, a kod pravog trcanja ipak sve skupa funkcionira drugacije. Hmm. (Nadam se da samo brijem bezveze i da nema veze, no nije mi bas usput pitati doktora, to dodje pod jako komplicirano tu gdje jesam.)
Trenutno sam u fazi od oko tjedan dana prije datuma kad bih mogla saznati jesam li trudna vise ili manje nego samo potencijalno.![]()