Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2803

Tema: Trudnoća i debljanje!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

36. TT +16 kg, s obzirom da mirujem, nije loše. Počela sam oticat, prstenje ne ide dole. Doktor zadovoljan težinom, jedem sve dopušteno, ne štedim se na slatkom. Računam na još koje kilo do kraja. Celulit, očajan, no prošli put kako se i nakupio tako je i otišao s dojenjem. Nogice bile nikad tanje .

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Kate76 prvotno napisa Vidi poruku
    Celulit, očajan, no prošli put kako se i nakupio tako je i otišao s dojenjem. Nogice bile nikad tanje .
    jooj drzim te za rijec za ovo
    inace 37-mi tjedan, + 10

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj pujica prvotno napisa Vidi poruku
    jooj drzim te za rijec za ovo
    inace 37-mi tjedan, + 10
    ma to će ti otić dan-dva nakon poroda

a i meni su prvi put (a i sad) noge bile celulitne pa se sve istopilo

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj pujica prvotno napisa Vidi poruku
    inace 37-mi tjedan, + 10
    dobra si pujice! bravo!

a celulit? ja ga već sad imam i nikamo nije otišao, poslije prve trudnoće a ja slovim za vitku

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj manal prvotno napisa Vidi poruku
    dobra si pujice! bravo!

a celulit? ja ga već sad imam i nikamo nije otišao, poslije prve trudnoće a ja slovim za vitku
    Da te utješim. Ovu trudnoću sam se nakrcala celulita; isto sam mršava inače a ovih 16 kg dobivenih u trudnoći nije se nešto vidilo, tako da mi je taj celulit bio ko šaka u oko. Kad sam rodila nestao je i celulit, ne sav nego onaj iz trudnoće. Ali kad sam rodila sam shvatila i da mi se skupljala voda u nogama, ja to nisam ni primjećivala, tek kad je otišlo sam vidila kako opet imam tanke noge. Znači taj celulit je bila ta voda.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Trina hoćeš reći da je ta voda potjerala celulit na površinu? Može biti. Ali dojenje je zakon, meni je sve otišlo plus i više nego treba. Naime, zbog grčeva nisam jela osim kuhanog ništa drugo, živila na telećoj koljenici, mrkvi, krumpiru, juhici, integralnim keksima, jabukama, jogurtima, dakle ništa što bi bebi otežavalo. I litrama vode.

neve86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pozdrav i od mene...novopecene trudnice koja ne može prestat jest slatko...sve drugo je ok, kruh ne jedem, krećem se dosta, al čokolade, štrudle, aaaajme meenii
    17 tj., 3,5 kile, al natukla sam 2-3 kg i prije trudnoće, tako da sama sebi izgledam grozno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •