Da te utješim. Ovu trudnoću sam se nakrcala celulita; isto sam mršava inače a ovih 16 kg dobivenih u trudnoći nije se nešto vidilo, tako da mi je taj celulit bio ko šaka u oko. Kad sam rodila nestao je i celulit, ne sav nego onaj iz trudnoće. Ali kad sam rodila sam shvatila i da mi se skupljala voda u nogama, ja to nisam ni primjećivala, tek kad je otišlo sam vidila kako opet imam tanke noge. Znači taj celulit je bila ta voda.
Trina hoćeš reći da je ta voda potjerala celulit na površinu? Može biti. Ali dojenje je zakon, meni je sve otišlo plus i više nego treba. Naime, zbog grčeva nisam jela osim kuhanog ništa drugo, živila na telećoj koljenici, mrkvi, krumpiru, juhici, integralnim keksima, jabukama, jogurtima, dakle ništa što bi bebi otežavalo. I litrama vode.
Pozdrav i od mene...novopecene trudnice koja ne može prestat jest slatko...sve drugo je ok, kruh ne jedem, krećem se dosta, al čokolade, štrudle, aaaajme meenii
17 tj., 3,5 kile, al natukla sam 2-3 kg i prije trudnoće, tako da sama sebi izgledam grozno