-
Osoblje foruma
Hrana stvara ovisnost kod onih koji su tome skloni. Stvar je samo u tome sto rijetko tko postane ovisan o necemu sto mora kupiti na trznici, prati pola sata, rezuckati, kuhati i potrositi nekakvo kakti dragocjeno vrijeme pripremajuci obrok. Puno lakse je stvoriti ovisnost o kutiji ili vrecici. Ima ovisnika i o trcanju, a trcanje je skroz zdrava aktivnost, za razliku od prezederavanja sadrzajima raznih kutija.
I opet, ponavljam, uz najzdraviju prehranu, osoba jednostavno mora biti svjesna ne samo svojih signala i intuicije, zenskog i muskog tijela i usputnih svemirskih poruka, vec zapravo mora imati neko znanje o tome sto ide unutra, a sto van. Neki ljudi stvarno ne moraju paziti jer su, izmedju ostalog, dovoljno sretni da im, uz zdravu prehranu, metabolizam funkcionira tako da i bez brojanja i neke konkretne svjesnosti o unosu/potrosnji uspijevaju odrzavati neku vise ili manje idealnu tezinu. Vecina ljudi nije te srece i, ako stvarno zele odrzavati ili gubiti, moraju znati sto kamo ide.
I pogresno je, apsolutno pogresno, ikada napisati ili reci da mozes jesti neogranicene kolicine zdrave hrane i da se od nje neces udebljati.
U krajnjem slucaju, moj muz ima uzasno malo kila, pod cime mislim na uzasno malo. Necu napisati koliko jer bi mi vjerojatno otkinuo glavu da to procita. Prvih dvadesetak godina zivota je jeo iskljucivo smece, bas zadnje americko smece. Sad jede iskljucivo zdravu hranu, ali i dalje se ne deblja samo i iskljucivo zato sto jede manje od onoga sto potrosi, a trosi puno vise od nekog drugog cisto zbog bolesti. U isto vrijeme, nije smrsavio ni grama.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma