napeta tema hahhaha, svatko misli da zna najbolje.
evo moja trudnicka prehrana
ujutro čim se ustanem doručkujem, i to dobro pojedem jer ako ne pojedem dosta nemogu dobaccit do rucka haha
najcesce jedem kiflu sa abc namazom, sa sirom, oicok sirom,a ponekad sa pilećom dimljenom sunkom a nekad i argetom.
uz to pijem 2-3 salicemlijeka od 2dcl. i meni to tako odgovara i pase.odgovara mi to hladno mlijeko ujutro.neznam sto bi drugo i trebala jesti...rucak u mojoj kuci je oko 12:30, standardno se jede kako ja kazem kašikom,juha,lešo meso, dinstani kiseli kupus, razna variva od mahuna,biže,boba,graha,leće,pire s šniclama u toću, jednom tjedno mozda gradela sa blitvom ili tjestenina, a nema obroka da nema salate po nekoliko zdjela...popodne pojedem nesto slatko, evo sad lupam veliki veliki sladoled..ili nesto od rucka pojedem onak s noga iz loncaoko 5 sati, puno vode nastojim piti, i navecer bioaktiv i voce, imam svoje tresnje,marelice,grozdje,dinje i pipune...ne pase mi kasno prejedanje jer onda nemogu nit disati nit sjediti nit pricati..a i plus ne zelim jesti kasno..i mislim da radim dobru stvar...sve unosim i dobila sam dosad 2,5 kg a na pola trudnoce sam.zatrudnila sam sa 77 a sad imam 79,5 kg na 177cm visine.i naravno da se ne zelim razvaliti od kilograma, ali hvala bogu da cu pojest cips kad mi se jede ili sladoled ili popit 2 pive pa da je neznam sta u njima..i onako iskreno nadam se da necu dobit preko 12 kg jer bi bila ogromna