Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2803

Tema: Trudnoća i debljanje!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja sam u 26 TT, krenula sam sa 58kg, sada imam 64kg, u prvoj trudnoći sam dobila samo 8kg što me doktor stalno špotao, ali što mogu kad neće kile gore, a stvarno dosta pojedem, više i od muža...

Valjda mi je takav metabolizam, nadam se samo da neću 3tj.ranije roditi i da beba bude prešla granicu od 2500g da budemo zajedno nakon poroda.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam ostala trudna najdeblja u zivotu, 83/180. Dobila sam 12 kg u trudnoci, bebe bile 2900 i 3300, vratila se doma sa 85 kg. Da bi nakon dojenja (nakon svakog podoja sam imala osjecaj da bi mogla vola pojest, a sisale su me 2 bebe naizmjenicno) dosla opet do porodiljne tezine
    i tako je stajala dobrih 8 mjeseci. Od prvog maja do danas je otislo 6, 6 ostalo i osjecam se ko foketina.
    A tako je bilo lipo krenilo, blizanci, samo 12 kg, sve u stomaku... Nakon toga se tih 12 nalipilo svugdi, ma fuj. Preko ramena sam ko hulk, nista ne mogu obuci.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

naravoucenje: trudnoca je .... Prema dojenju.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    Od prvog maja do danas je otislo 6, 6 ostalo i osjecam se ko foketina.
    A tako je bilo lipo krenilo, blizanci, samo 12 kg, sve u stomaku... Nakon toga se tih 12 nalipilo svugdi, ma fuj. Preko ramena sam ko hulk, nista ne mogu obuci.
    Ja sam rekla mužu da ću na plaži vjerojatno izgledat ko nasukani kit i neka pazi na mene da me slučajno ne bi došli spašavat iz Greenpeace-a

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •