Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2803

Tema: Trudnoća i debljanje!

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Sinoć mi se mama zgrozila preko telefona kako sam ja to dobila 8 KG za ovih 5 mjeseci trudnoće (sad mi treba krenuti 6.mj.trudnoće). Malo me to izbacilo iz takta jer nikako se nisam osvrtala na kilograme do njenog komentara. Baš sam stala i analizirala svoje navike što se jela tiče, a nisam baš otkrila da sam neka velika izjelica!
    Od proljeća do kraja ljeta sam bila smršavila 7-8 kg i to tako što sam jela puno povrća, izbacila kruh i zamijenila ga krex-ovim prepečencem, sve sam si lijepo pripremala bez suvišne masti ili ulja. Predivno sam se osjećala u cijlom procesu mršavljenja jer sam jela slatko i zdravo- inače sam veliki ljubitelj svega zelenoga. Na komentare kako sam divno smršavila sam rekla da sam smršavila kako bih se imala PROSTORA debljati kad ostanem trudna- da bih uskoro saznala kako sam trudna... i naravno, prekinula sam dijetu i počela normalno jesti pa pretpostavljam da su prve kile došle baš radi toga! I sad sam, eto, s 5 mjeseci trudnoće 8 kilograma u plusu. Toliko sam otprilike držala prije nego što sam počela s dijetom, a nisam ni imala ovoliki stomak! Ne osjećam se kao tenk, ali mi je sad mama bacila bubicu da se zapitam da li je to normalno...
    Pa vas molim drage moje- koliko ste kila vi dobile s 5 mjeseci trudnoće???
    I još nešto- da li se smije izbaciti kruh iz prehrane??? Voljela bih se vratiti prepečencu...
    Posljednje uređivanje od zekana : 02.01.2013. at 10:51

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •