Stranica 29 od 57 PrviPrvi ... 19272829303139 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,401 do 1,450 od 2803

Tema: Trudnoća i debljanje!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Maco, odgovorila sam ti

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

22tt a u + sam 3 kg. Strije imam od prije desetak godina kada sam jako varirala sa kilazom pa se nadam da ce na njima i ostati

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo da se i nas dvije pohvalimo svojim kilama- 30+6 9 kg+

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

mene je bilo strah blagdana i hrane s kojom me samo šopaju,ali eto 25tt i ja ostala na plus 5 kg..
    ostalo je još brdo kolača što su nam drugi nosili,ali moram se oduprijeti tome,nekome ću ih pokloniti

nana0501 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo i nas 28+5 u plusu 1 kg
    Prvo pala 2 kg i sad dobila 3kg znaci u plusu 1 kg a u prosloj t dobila 12 kg

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

evo i nakon blagdana u 27. tjednu +0 kg ..i dalje mi se ništa ne jede i žgaravica ubija

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

27+4 tt u plusu 4kg
    Blagdani.......

Onavi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Šta je ovo sve neke mršavice

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Onavi prvotno napisa Vidi poruku
    Šta je ovo sve neke mršavice
    Ili bucke koje paze

29+4 tt +7 kg

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Srećom, normalne sam težine, tako da ne izgledam baš "trudno", ali ne pazim na prehranu, dapače...trčim za svojim dvogodišnjakom pa se ne prima pretjerano, iako bih morala mirovati........
    U prvoj sam trudnoći dobila 17kg, ne znam ni danas kako.
    Posljednje uređivanje od Smajlich : 04.04.2013. at 08:52

Banned
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

10tj a -5kg.
    Ne znam kad je normalno poceti se debljati ali s obzirom da imam uzasne mucnine i povracam po nekoliko puta dnevno, sumnjam da cu skoro

Onavi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ni u 1. a evo ni u 2. trudnoci nisam povraćala...al znam curu koja je u prva 3-4miseca izgubila 8kg i tek je onda počela lagano dobivati na kilaži.
    Sve je to individualno...ovis kad te pristanu mučnine...nekome znaju i do kraja trudnoće trajati...nadajmo se luna8 da će tebe uskoro pristati

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

34+4 +2 mnogo zadovoljna. Jos sam danas pred pregled pojela 2 topla sendvica, 4dcl mlijeka i 2 kugle sladoleda. Tj po vagi kod gina sam +1.3 al sestra uvijek zaokruzi bez obzira kaj bi trebala oduzeti zbog odjece i obuce

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    mare ostavila si me na cjedilu

27+2tt, +11 kg
    Ne gine mi 20-ak do kraja
    Bolnica čini svoje pa eto na 29tt +9

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Gabi,bome je to istina..ja sam u bolnici 2-3 kile izgubila,ko kostur sam izgledala..
    Ja sam primjetila da mi se celulit uzasno nakuplja,prije nisam imala zbog aktivnog vjezbanja,a sad- katastrofa..nadam se da je to od vode iako ne naoticem

Onavi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Gabi,bome je to istina..ja sam u bolnici 2-3 kile izgubila,ko kostur sam izgledala..
    Ja sam primjetila da mi se celulit uzasno nakuplja,prije nisam imala zbog aktivnog vjezbanja,a sad- katastrofa..nadam se da je to od vode iako ne naoticem
    Uff pričaj mi o celulitu...moj do kolina

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

mi smo danas punih 24 tt i u plusu sam 3 kg.
    Sve mi je u trbuhu i cicama

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bab dobra si, i ja na +3 kg ali smo punih 18 tt

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Kod mene je naglo krenulo gore.
    Naginjem ka okruglih 10 kg. 30 tjedana i 2 dana.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ma, neka Moe...
    Otići će kile kasnije.
    Neka si ti napisala svojih +10, meni sve čudno gledati ove "mršavice" koje jedva uspiju dobiti koju kilicu u trudnoći.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja sam u trudnoci dobila oko 12, do termina. Onda jos dodatnih pet, u 14 dana nakon termina, tj. mozda u zadnjih 5-6 dana prije poroda. Nije bilo problema s proteinima i tlakom, jednostavno sam nakupila brdo vode u par dana, a da sam jedva nesto jela (bas stvarno nisam, jer sam ocekivala da cu roditi svaki cas, a bilo me strah da cu povracati ako se najedem, haha). Iz bolnice smo izasli peti dan, jos sam bila 10 u plusu. Kroz par dana je otisao skoro sav visak, a sad sam vec jedno dva i pol mjeseca par kila ispod predtrudnicke tezine, bez nekog posebnog vjezbanja i dijete.

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Inesz ja zbilja ne mogu reci da pazim. Jedem i navecer oko 10, 11 sati. Jedem nekad 4-5 puta na dan. Grickam grickalice i slatko. Svaka 4 tjedna dok idem na pregled mislim da sam dobila minimalno 5kg. Zbilja sam eto sad sretna jer se inace debljam i od vode, a sad eto kile nejdu. A ni bebacica nije debeljucka da mislim da je ona sve iskoristila, jer je uvijek trbuscek manji do tjedan i pol nego bi trebal biti. Taman tih +2 je ona, tj sad je negdje oko 2.2kg

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

U startu imam previše (i prije trudnoće), a ne mogu se požaliti da me išta sad dira - a najmanje kile tako da ovih 10 u plusu - više, manje .
    Jesam li htjela biti trudna - jesam. Za očekivati je i kile, i kapilare, i strije, i nesanicu, i natečene noge, i nabrekle grudi, i pojačano znojenje i sve sve sve trudničke simptome da imam (kojih se i ne mogu sjetiti), tako mi je svejedno.. Samo da je srce ispod moga srca dobro.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Moe prvotno napisa Vidi poruku
    U startu imam previše (i prije trudnoće), a ne mogu se požaliti da me išta sad dira - a najmanje kile tako da ovih 10 u plusu - više, manje .
    Jesam li htjela biti trudna - jesam. Za očekivati je i kile, i kapilare, i strije, i nesanicu, i natečene noge, i nabrekle grudi, i pojačano znojenje i sve sve sve trudničke simptome da imam (kojih se i ne mogu sjetiti), tako mi je svejedno.. Samo da je srce ispod moga srca dobro.

...i vene, i celulit, i pjege...

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Moe prvotno napisa Vidi poruku
    X
    ja 33tt i u + 11kg i sad na svoju visinu od 168cm imam 86kg,sreca pa su ove kilice u trudnoci isle u stomak inace

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ja sam u trudnoci dobila 14 kg. Iz bolnice se vratila 3. dan s +6 kg. Nakon tjedan dana nespavanja i full time nacicavanja dosla na +2 kg.
    Od toga valjda 1 kg otpada na stanje u grudnjaku.
    Sve u svemu, kile dodju i odu...

Su1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

32+nesto/ 18kg, do sada dizala kg tjedno..I sad kad sve dizu, ja sam od zadnje kontrole u 28tj digla 0,5kg(malena je digla 1-1,5 kg, sto znaci da sam ovaj mj u -). Eto, ima i toga. Nema strija, a za skidanje se niti malo ne bojim, jedva cekam da pocnem trenirati

Onavi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam u trudnoci dobila oko 12, do termina. Onda jos dodatnih pet, u 14 dana nakon termina, tj. mozda u zadnjih 5-6 dana prije poroda. Nije bilo problema s proteinima i tlakom, jednostavno sam nakupila brdo vode u par dana, a da sam jedva nesto jela (bas stvarno nisam, jer sam ocekivala da cu roditi svaki cas, a bilo me strah da cu povracati ako se najedem, haha). Iz bolnice smo izasli peti dan, jos sam bila 10 u plusu. Kroz par dana je otisao skoro sav visak, a sad sam vec jedno dva i pol mjeseca par kila ispod predtrudnicke tezine, bez nekog posebnog vjezbanja i dijete.
    Ma ide to lako s vraćanjem kilaže...posebno ako si bila puna vode.
    Ja sam se u prvoj trudnoći udebljala 12kg do 39.tjedna a bila trudna 41*1 i išla rodit s +10kg...sve sam nakon poroda jela i bez imalo truda skinila kile, ka i cure koje poznajkem koje su se 20-25kg udebljale. Majčinstvo čini svoje!

deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Evo, javlja se još jedna debeljuca.
    Ja sam sada u 25. tjednu i imam ravnih +10 kg, šta je za moje prilike u biti malo.
    S prvim i drugim djetetom sam imala +25 i +28 kg na kraju trudnoće.
    Imam gestacijski dijabetes. Iako se baš i ne držim dijetnog plana koji mi je dala doktorica, pazim ipak više nego šta sam kod prve dvije trudnoće.
    Šta se tiče strija: do sad sam imala sreće, jer sam ih imala jaaako malo i skoro nevidljivo, ali ovaj put ne. Pojavile su se na vajnskoj strani trbuha i bokovima.

princessmo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

21+2 i 5kg+ pristojno za sad

anika2 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ušla sam u trudnoću s 15 kg viška
    sad sam 26tt i na +5kg

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

evo mene na 20+2 i oko +4 kg........al sam prije toga dobila 2kg od hormona u postupku,
    visoka sam 177 uvijek sam bila ono neznam "taman" haha sad mi najviše stomačina raste meni ne smeta jer čekala sam i predugo da se kofrčim trudničkim stomakom ..al žene ako mi netko od muževe obitelji još jednom dobaci gle kako je debela,gle joj trbuh il bome si ogromna popucat ću po šavovima pa jbte ljudi trudna sam trebam bit bucka nisu mi jasni nikakao !!!!!!!!!!!!!!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

deniii, a šta te briga za komentare, možeš im odgovorit da si trudna, pa trudne smo, važno je da je s bebom sve u redu i da mama zdravo jede

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Denii koja bucka ako si dobila 4 kg i da 6 računamo, ako si prije bila taman ne možeš biti bucka nikako. Ja sam visoka ko i ti negdje pa mi se jedva sad vidi trbuh a dobila 1 kg manje od tebe. Vjerojatno su ljubomorne te što komentiraju jer mi stvarno jasno

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj deniii prvotno napisa Vidi poruku
    evo mene na 20+2 i oko +4 kg........al sam prije toga dobila 2kg od hormona u postupku,
    visoka sam 177 uvijek sam bila ono neznam "taman" haha sad mi najviše stomačina raste meni ne smeta jer čekala sam i predugo da se kofrčim trudničkim stomakom ..al žene ako mi netko od muževe obitelji još jednom dobaci gle kako je debela,gle joj trbuh il bome si ogromna popucat ću po šavovima pa jbte ljudi trudna sam trebam bit bucka nisu mi jasni nikakao !!!!!!!!!!!!!!!
    ah....zanemari komentare....a šta bi meni onda rekle?! ja dobila već 14 kg

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mimi ja baš imam trbušinu hahahah počeo je rast odmah od ono 7tj .... ma inače me ne diraju komentari al mi oni baš idu na živce........valjda misle da sam cijeli život na dijeti pa sad kao "eto ti sad ćeš bit debela " a nikad nisam pazila na prehranu..... a i meni bitno da se cura razvija kako treba i da je sve ok ostalo mi je sve nevažno

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

reci im da ti doktor prigovara jer si premalo dobila

anika2 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    reci im da ti doktor prigovara jer si premalo dobila
    zakon! to i ja kažem
    meni se čude što mi je trbuh već sad ogroman,ono mjesec dana pred porod....a što ću im ja?
    možda jer mi je posteljica sprijeda?

plus kod toga je što su mi se već u 3 mj trudnoće ustajali u tram heheheheh

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj anika2 prvotno napisa Vidi poruku
    plus kod toga je što su mi se već u 3 mj trudnoće ustajali u tram heheheheh
    i meni danas prvi puta baš sam bila razgaljena

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

evo ja 19+2 jučer 3 kg

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

evo prva kila u 28. tjednu (tenkiram se sladoledom u nenormalnim količinama svakodnevno, ostalo mi baš i ne paše).

srecha avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ja sam nakon velikog gubitka u početku zbog hiperstimulacije ,na 25+5 napokon na dobitku 3 kg! I na dijeti sam zbog šećera na granici pa me brinulo što ne dobivam na kilazi. Sad kad mi se toliko željeni trbuscic napokon vidi,još ga dodatno ističem i baš me briga! Glavno da je beba dobro a koliko kila cu dobiti mi nije važno! Ionako cu se poslije natrcati he he!

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

di ste mršavice?!

meni su kg 1 tjedan stale - u 20 tjednu nisam dobila baš ništa
    a onda smo nastavili u starom tempu - skoro kg/tjedno, pa smo danas na 22+1tt u plusu 9kg
    dječica lupkaju na sve strane, i mašu vam rukama i nogama i to mi je jedino bitno !

srecha avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ma tebi se to niti ne računa! Ti ih imas dvoje pod srcem! He he!

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

pa iskreno, obzirom da nisam imala niti jednu jedninu mučninu nego od prvog dana apetiti za troje, tješim se da SAMO 9 kg
    sad mi je već nekako gužva u trbuhu i mogu pojesti vrlo malo, ali zato vrlo, vrlo, ali stvarno VRLO često

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

medonija, vidjet ces ti jos sta je guzva, i kad krenu kile od naticanja i skupljanja vode, al neka, samo nek djeca rastu

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

evo i nas malo...
    Mi smo sutra 25 tt i u plusu sam malo manje od 3 kg.
    Danas je curka procjenjena na 675gr a dečko na 703.
    Jako skaču i lupaju na sve strane a ja uživam u svakoj sekundi.

Pusa svima i ugodno debljanje

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Evo još 2 kile gore: 29+3 tt, u plusu oko 6kg.

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Mare baš ti "hvala"
    ma znam da će sad gužva biti svakim danom sve veća, no eto za početak vidim da su mi se porcije skoro preporovile... jednostavno nema mjesta..

Mare, kako se ti držiš? ako se sjećam ti si na dijeti zbog šećera?! ja idem na OGTT 23.4. i nadam se da ću dobit "prolaznu ocjenu"... na prošloj KS mi je šećer bio 4.4, ali tada me još nije privlačilo slatko, ali sad.... svaki dan pojedem barem maaali desert poslje ručka...pa je bio Uskrs, pa se zaredali roćkasi, pa puna kuća kolača već 3 tjedna.... sad je još granulo sunce i samo mi sladoled na pameti....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

medonija, nema razloga da ógtt ne bude dobar po prijasnjem nalazu, samo papaj pomalo i uzivaj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •