Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2803

Tema: Trudnoća i debljanje!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    prva trudnoća +6, s tim da sam 3kg dobila u prvih 2mjeseca
    druga trudnoća +1, taj kilogram sam dobila u zadnja 2tjedna
    sad sam trudna 15tjedana i na +1-2 kg..a možda ni to, jer nisam bila sigurna koliko sam kg imala prije trudnoće.
    Moram napomenuti da sam ja uvijek imala višak kg, posebno prije 2. trudnoće..Bila sam jako zabrinuta u 2. trudnoći jer su kilogrami stajali na mjestu kroz cijelu trudnoću, ali dijete je jako lijepo napredovalo, a gin mi je objasnio da dijete dobiva sve potrebno iz mojih "zaliha"..ali sam zato mjesec dana nakon trudnoće imala 14kg manje nego na početku trudnoće..tako da je meni druga trudnoća ispala kao svojevrsna dijeta
    Čitam i ne vjerujem, zaista si sretnica! Ja sam u prvoj nabrala 25, u drugoj 20...sada na polovicu puta sam na +6kg i ponosna što je tako malo...iako stignem natući još podosta do kraja...

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj kristina_zg prvotno napisa Vidi poruku
    Čitam i ne vjerujem, zaista si sretnica! Ja sam u prvoj nabrala 25, u drugoj 20...sada na polovicu puta sam na +6kg i ponosna što je tako malo...iako stignem natući još podosta do kraja...
    Promaknuo mi je tvoj odgovor krstina Da, zaista sretnica, jer da sam na svoje kilograme dobila još nekakvih 10-15kg zbilja bi me bilo lakše preskočiti nego zaobići Ali zaista nisam pazila na to da se ne udebljam, jela sam kao i prije trudnoće, a kg su jednostavno stajali na mjestu. Evo skoro 18tt i još uvijek stoje na mjestu..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •