Zekana, ja sam 20+3 danas, imam čak i nekoliko kg više nego ti..nastojim se kretati koliko god mogu, pri tom ne mislim na neki teški fizički rad, ali krećem se, prošetam, idem s djecom na more kad god to vrijeme dopusti..ovo ljeto je dosta "čudno" 2-3 dana lijepog vremena se uspije spojiti i onda kiša i lagano zahlađenje, no meni to odgovara..jer kad su one nesnosne sparine osjećam se jaaako umorno, nervozno ma svašta nešto..ima dana kad se osjećam kao da imam 200kg, a ima dana kad se osjećam lagana ko perce..ništa mi nije teško i imam osjećaj da mogu sve, a ima dana kad mi je teško i na wc otići..to je valjda tako, zato te dane kad osjećam da sam dobro iskoristim kako god mogu što se tiče aktvinosti s djecom, kućanskih poslova itd..a kad osjetim da ne mogu, onda ne mogu i gotovo, ne forsiram se onda nego kažem sama sebi sutra, preksutra će biti bolje pa ćemo sve nastojati nadoknaditi..moj muž je pomorac i ako on nije doma puno više obaveza je na meni, a najbitnije su mi one obaveze oko moje djece i ako neki dan nisam sposobna za niišta bude mi najviše teško radi djece jer želim im nekako ispuniti dan, sad je dragi doma sljedećih mjesec dana i mirna sam što se djece tiče jer znam ako ja i ne mogu da će ih on odvesti na more, šetnju itd.. Moje kile stagniraju od početka trudnoće, 1kg+-, hranim se kao i obično, kile stoje, nadam se da neće pretjerano ići na više ni do kraja, jer da na ove kg dobijem još 10-15kg zbilja neznam kako bi to izgledalo..u prethodnim trudnoćama sam imala sreće što se tiče dobivanja na kilaži u trudnoći, pa se nadam da će tako biti i ovaj put..već sam napisala u prvoj trudnoći dobila 6kg, u drugoj 1kg. U drugoj trudnoći sam se jako brinula jer su kile stajale na mjestu cijelo vrijeme, doktor mi je objasnio da nema razloga za brigu, dijete uredno napreduje..prva curica je rođena za 3260 i 50cm, druga sa 3450 i 51cm..