-
eryngium, stvarno se nemoj opterećivati s time!! ali stvarno!! bitno je samo da bebica bude dobra. kile su u jednu ruku i dobre jer ti nakon poroda treba snaga! sve to ode, vjeruj mi! ja sam u prvoj trudnoći dobila 18kg i bila prava buhtlica jer sam inače mršavica, ali sretna i vesela buhtlica i svi su govorili da mi baš dobro stoji i da sam slatka! vrlo brzo vratila sam se na kilažu prije trudnoće, ali stvarno! bez da sam se zabrinjavala, pazila i vagala. dojenje, pa trčanje oko djeteta brzo dovede u formu, ali naravno aktivnost je jako bitno, a mi inače jesmo obitelj koja puno planinari, hoda po šumama, ide na izlete. mrzimo stan, zatvoreno, šoping centre, tako da smo uvijek u pogonu! i to je bitno, kretati se!! a ne sjesti u prvi birc na kavu s kolicima i tamo sjediti pola dana. ja sam recimo znala ići pješice s kolicima od kajzerice do maksimira!! i bilo mi je to super!
ja sam sad na više kila nego što sam bila u istim tjednima u prvoj trudnoći, ali kaj sad! glavno da se osjećam dobro, da beba napreduje! sve ostale je pis of kejk!!! puuussaaa
Posljednje uređivanje od kudri : 14.09.2015. at 10:07
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma