Sanja...ako nemaš problema sa šećerom nemoj se izgladnjivati, nema smisla, ja živim za dan kad ću moći nešto pojesti bez da gledan etiketu koliko ima šećera ili ugljikohidrata...već sam laganini luda jer cijelu trudnoću moram paziti sto jedem zbog gestacijskog....
Probaj se samo držati par jednostavnih pravila i mislim da se neki trebala udebljati 30 kg, znaš i sama da sve to Nasi zubi sami natuku, ne dobijemo tolike kile od zraka...
Evo ti par mojih savjeta...jedi 5-6 puta dnevno manje obroke, pij jako puno vode, jedi puno povrća, voća (sad bar ima svega jer je proljeće), probaj izbjegavati miješanje kruha s npr.krumpirom, tijestom, rižom, žgancima...znaci u jednom obroku ili jedno ili drugo...zamjeni sve namirnice od bijelog brašna integralnim, jedi puno mliječnog, svježeg sira, jogurta (ne voćnih već običnih), probaj smanjiti slatkiše, npr.čokoladu kupi s vise od 70% kakaa, i nemoj maznuti cijelu već red kad dobiješ napast za slatkim...
Meso jedi kuhano, grill, pečeno na mrvu ulja, nikako przeno i pohano...
Možeš pogledati trudničku dijetu 1800 kalorija al dosta je šturo napisana, jedino ti može pmoći da vidiš sto ne smiješ s čim miješati, ali nema smisla da se izgladnjuješ ako ne moraš....
Ja sam sada 34+3 tt i u plusu +3 kg, ali vjeruj da mi je dosta vise...

Nadam se da sam ti malo pomogla...