Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
Kad pročitam svoje postove ispada da se ja strašno zamaram[emoji38].
Ustvari mene najviše brine taj veliki odmak godina između trudnoća i samim time mi je situacija neusporediva. Od dobivenih 11kg u prvoj trudnoći u porodu sam izgubila 8 i izašla iz bolnice u svojim trapericama. Tada mi je dobiti 5 kila i izgubiti ih drugi tjedan bilo bez po muke. Sada...stvari drugačije funkcioniraju. Ne bi ja htjela ispast previše tašta. Ne radi se ovdje o izgledu. Naravno, najvažnije je da je s bebom i sa mnom sve ok...sve ja to znam. Na 180 visine kažu ljudi da mi se i ne vidi ništa osim trbuha. Ali osjećaj tromosti, umora i nemoći koji nekako sve više osjećam...osjećam se tako staro i umorno na dane da se zapitam kako ću noćariti noćima koje me čekaju... Zaista, velika je razlika biti trudnica u 20-ima i 30-ima.
Ma kužim te ja. Meni nije velika razlika između prvog i drugog, al me prvi potrošio žešće. A bome uništava me i dalje jer je izbacio dnevno spavanje a noću od 3 do 5 ujutro rijetko kad da spava. Al se svejedno za kile ne brinem. Ono, otići će, kad tad.
S prvim je 11kg ostalo u rodilištu. Za par mjeseci sam bila kao kostur sa škembom. Ne vidim sad neki scenarij gdje ću uz njih dvoje stići normalno jesti, tako da koliko ih je, je. Ne jedem ništa više nego inače i otečenija sam jedno 3x više nego u prvoj t. Pitam se što su mi stvarne kile a što voda.
Kako je biti trudnica u 20ima nemam pojma, nije mi se ukazala takva prilika. Vjerujem da je dan i noć, al nemam dokaz iz prve ruke.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk