Isti problem. Lecena od soora i mastitisa, a uopste nije bilo to. Moj gin nikad nije cuo za ovaj fenomen a ja evo vec 6 meseci se borim s njim. Isti simptomi kao svi ovde navedeni. Nekada ima faze da me ne boli par dana ali se vraca i to samo na jednoj bradavici, na drugoj neizdrziv bol Ni sama ne znam kako me je proslo na toj drugoj sto ne boli. Isto imam problem sa hladnim nogama i rukama, iako nisam neki smrzle, nije mi nikad hladno osim nogama. Meni je pomagala masaza posle dojenja ali jos uvek nisam nasla resenje za pomoci sebi u toku dojenja. Vec sam milion puta htela odustati ali mi je zao da prestanem, ali nekad ti bolovi budu neizdrzivi. Kad je hladno jako me bole obe bradavice iako meni nije hladno, dovoljno da je malo hladnija soba ili napolju, dodje mi da poludim od bolova. Ovo jako utice na ostale sfere mog zivota jer sam od tih bolova jako nervozna, razdrazljiva i sl . Vidim da su cure savetnice bile na edukaciji i da se pricalo i o ovome i ja zeljno cekam da vidim da se nije mozda u medjuvremenu desio neki napredak vezan za ovo