Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: Torta za dječji rođendan

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno Torta za dječji rođendan

Može li mi netko preporučiti slastičarnicu na području Zg gdje mogu naručiti ukusnu i lijepu tortu za dječji rođendan? Do sada sam za sve prigode torte naručivala iz slastičarnice Meli ali su mi se jako pokvarili-torte su i dalje prekrasne ali nisu više tako ukusne pa moram naći neku novu slastičarnicu...

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nema bolje: Torte i to, Kaptol centar
    ledeni vjetar s čokoladom mljac
    cheese cake mljac
    ma i ona s brusnicama je mljac
    ma mljac

jedini što torte ne ukrašavaju, ali smo se mi dosjetili pa ih, ako je dječji rođendan u pitanju, sami ukrasimo

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ja sam narucila rodjendanske torte za petak i subotu kod: http://lekolac.com/
    Suprug i ja smo razmazeni i zahtjevni sto se tice hrane i torte od Le Kolac su nam se dopali (inace iskljucivo kupujemo u torte i to sto nam sada nije opcija s obzirom da oni ne rade prigodne rodjendanske torte). Cijene Le Kolac i Torte i To su identicne.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Slastičarnica 'Orijent' u Maksimirskoj.
    Jaaaako ukusne torte a i lijepo ukrašavaju. Cijene ne mogu usporediti jer ne znam kako je kod drugih, ali u svakom slučaju nije jeftino

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Slastičarnica Ema na Malešnici,prefine torte, a rade što poželiš- Meni je savršena za dječji rođendan "crno-bijela" torta, lagana baš za klince, a ukusnaaa,mmmmm...
    http://slastice-ema.hr/

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

E, u Emi smo i mi narucivali za rodendane i krstitke. I nisu preskupi kao Meli i Torte i to. Jer ipak mi je puno dati 300 kn za rodendansku tortu, ma kako ukusna i lijepa bila.

Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj kikidee prvotno napisa Vidi poruku
    Slastičarnica 'Orijent' u Maksimirskoj.
    Jaaaako ukusne torte a i lijepo ukrašavaju. Cijene ne mogu usporediti jer ne znam kako je kod drugih, ali u svakom slučaju nije jeftino
    Moja omiljena, toplo preporučam.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Mi inače naručujemo kod Meli, a na internetu sam naišla na www.cukeraj.hr, čini mi se slatko, ali nisam još ništa probala

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam dobila preporuku za Cukeraj kad sam tražila tortu za rođendan svog malog. I bila je izvrsna, probali i neki roditelji, nema tko nije pohvalio (zvala se 4 boje, tako nekako, donji sloj biskvit pa gore 3 kreme).

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

čisto me zanima...koliko otprilike koštaju takve torte?

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

U Emi je čokoladna torta (20 šnita) 180kn, i još 20 kn ako ćeš pokrivku sa sličicom. Torta je ODLIČNA!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    U Emi je čokoladna torta (20 šnita) 180kn, i još 20 kn ako ćeš pokrivku sa sličicom. Torta je ODLIČNA!
    Kod nas u Zagorju takve torte su bezobrazno skupe. Malo ljepša rođendanska torta normalne veličine je oko 400 - 450 kn.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    ovo je stvarno povoljno!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Annie prvotno napisa Vidi poruku
    Slastičarnica Ema na Malešnici,prefine torte, a rade što poželiš- Meni je savršena za dječji rođendan "crno-bijela" torta, lagana baš za klince, a ukusnaaa,mmmmm...
    http://slastice-ema.hr/
    X

Ili jagoda-jogurt..njami...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ps-mi smo svadbenu tortu u Emi za 50 ljudi platili 550 kn..inače je 500 kn, ali ja sam htjela 2 leptira na torti pa je to bilo dodatnih 50 kn...a preeeefina! Sad za krstitke naručujemo opet kod njih...

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas u Zagorju takve torte su bezobrazno skupe. Malo ljepša rođendanska torta normalne veličine je oko 400 - 450 kn.
    Inspirirana ovim postom danas sam namjeravala naručiti tortu u Emi, ali čim sam tražila tortu malo drugačijeg oblika cijena je sa 180kn skočila na 450kn. U Cukeraju ta ista torta dođe 240kn i naravno da sam ju tamo i naručila.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja bi htjela pohvaliti tortu iz Tom&Ana, ove godine smo naručili na aviona prvi puta kod njih, mali mi je bio oduševljen, velika torta cijena je 220kn.
    Mi smo odabrali jaffe u torti, predobro je ispalo. Prošle godine smo naručili iz Meli na gradilište , vizualno jako lijepo ali puno mi je ukusnija iz Tom & Ana, a cijena je puno prihvatljivija i imaju veliki izbor.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

malo je OT al neda mi se radi toga otvarati nova tema...

Kako da lijepo zagladim šlag na torti, da bude onak predivno ravan... radim to inače s velikim ovalnim "nožem" al nije baš neka sreća....

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mi naručujemo u slastičarnici Kašnar,iza varteksove zgrade na tggu tamo kad taksija,jako jeftino a jako fno....

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Nitko nije spomenuo Piece of cake u Petrovoj. Mljac. Voćna torta (jagode ili ananas ili banana ili kivi). I upoće nije skupa. 200-tinjak kuna. I sve prirodno. Cukeraj je također odličan i radi odlične "slike" na vrhu torte, ali probala samo jednom pa ne mogu baš tako snažno potpisati kao ovu u Petrovoj.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Piece of cake je bezobrazno skup. Mene su trazili za tortu za 50 ljudi-vocnu 800 kn, a u Emi 500 kn....cokoladna u Piece of cake 850, a u Emi 550...

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Mlukacin, probaj prije svakog poteza nožem oprati ga pod toplom vodom i otresti, meni djeluje.

fakinTin avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Mi smo za rođendan naručili tortu i sitne kolače u Butiku torti i slastica u Savskom gaju http://www.slasticarnica.com/, moram priznati da mi je torta puno bolja od Meli (nisam pretjerani ljubimac parfea!), a cijena...za cca 40 ljudi 450 kn (pravokutna je bila), sitni kolači 70 kn/kg! Toplo preporučam.

TTiL avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cukeraj :smajlickojisliniioblizujese:

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I ja glasam za Cukeraj. Doduše, ne zna kakve su torte iz eme ili iz le kolač. Torte i to je isto super.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Hvala svima na savjetima. Naručili smo čokoladnu tortu iz Eme i zaista je bila prefina i prelijepa!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj amel prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala svima na savjetima. Naručili smo čokoladnu tortu iz Eme i zaista je bila prefina i prelijepa!
    Ovo mi je otkriće!

Baš ću otići tamo snimiti ponudu, jer moram svojim ptičima naručiti torte!

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Podižem malo
    Opako nam se približio rođendan, a Cukeraj nam je najbliži za narudžbu.
    Zanima me jesu li im još uvijek dobre torte?
    Može i preporuka za određenu tortu, a može i neka druga slastičarnica Zagreb zapad

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Cukeraj je super, meni je odlicna ona njihova 4 vrste cokolade (bas se spremam radit tu tortu u petak ).

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Naručila sam u Cukeraju.
    Mislila sam se između ledenog vjetra (čokoladnog) i 4 vrste čokolade. Na kraju sam odlučila, zapravo L. je odabrala, ledeni vjetar.
    Sad čekamo subotu
    Posljednje uređivanje od davorkica : 13.06.2012. at 12:47

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Evo da se javi pokretačica topica... nakon isprobavanja svega i svačega već smo 2 godine apsolutno vjerni Cukeraju i njihovoj torti 4 boje čokolade. Preporučujem!

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

curke,ima li itko da je skoro naručivao iz le kolača?koliko su kod njih rođendanske torte npr.s ticino masom? pls pls hitno mi je,kao što se vidi na potpisu,bliži se roćkas mom sinu

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Da li netko ima iskustva sa slaticarnicom Tom Tom? http://www.torte-za-djecu.com/torte/?page_id=95
    Stranice su im super i imaju dio za alergicare sto je meni jako vazno. Samo me zanima da li im je i usluga jednako dobra kao i web stranice i kakve im su torte po okusu?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •