Dajte linkove na web trgovine s kojima ste zadovoljne i koji salju u Cro.
Dajte linkove na web trgovine s kojima ste zadovoljne i koji salju u Cro.
http://www.sleepywrap.com/
Da ne kažem da je marama izvrsna.
ja sam svoje dvije kupila na ebayu. jednu novu nekog noname američkog proizvođača i jednu rabljenu Ellaroo.
a MT sam kupila na Rodinoj rasprodaji.
ja imam
www.didymos.de
prezadovoljna
naiđoh na vas
recite jer mi nejasno jesu li sve didymos marame tanke i od pamuka da nebi odabrala boju i iznenadila se debljinom nepogodnom za ljeto
fala
e da i koju mi veličinu preporučate 168/75 mislim bar jer nemam sprave za mjerenje
mislila sam 6 uzet radi više mogućnosti vezanja
mi koristimo sling od Tabite, a imali smo i meitai, oboje prezadovoljni
www.dodoty.com
hrvatski proizvod![]()
Naša je od pamuka. Kad sam ja naručivala bile su sve od pamuka. Ne znam imaju li sad nešto novo.. Mi se nosimo cijelu zimu i za ljeto ne najeravam kupovati nikakvu drugu nosiljku. Mislim da neće biti predebela. Mi su isto izeli veličinu 6. Tako ju može koristiti i mm. Iako je za neke vezove preduga uvijek se može još jedanput zavezati oko pojasa.
Naša je od pamuka. Kad sam ja naručivala bile su sve od pamuka. Ne znam imaju li sad nešto novo.. Mi se nosimo cijelu zimu i za ljeto ne najeravam kupovati nikakvu drugu nosiljku. Mislim da neće biti predebela. Mi su isto izeli veličinu 6. Tako ju može koristiti i mm. Iako je za neke vezove preduga uvijek se može još jedanput zavezati oko pojasa.