Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Radi scene

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj frogica prvotno napisa Vidi poruku
    A sve je počelo jer me iz čista mira dosta lupio po leđima, kada sam bila nešto okrenuta prema seki a on je baš došao iz vrtića i ...
    Ma frogice, dečko je napravio scenu jer je htio da se vas dvoje, on i ti, njegova mama, malo pomazite nakon vrtića, da ga pozdraviš i pitaš kako mu je bilo, da gledaš samo njega i slušaš samo njega... tih par minuta. A nije znao kako da ti to kaže
    Posljednje uređivanje od mendula : 07.06.2010. at 16:01

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mendula prvotno napisa Vidi poruku
    Ma frogice, dečko je napravio scenu jer je htio da se vas dvoje, on i ti, njegova mama, malo pomazite nakon vrtića, da ga pozdraviš i pitaš kako mu je bilo, da gledaš samo njega i slušaš samo njega... tih par minuta. A nije znao kako da ti to kaže
    I ja ovako mislim i sad si ti zamisli kakav je ucinak na njega morala imati tvoja reakcija (koja po meni jest pretjerana).

Ovako kako si napisala, mozda u zurbi pa je nejasno, ispadas jako gruba prema njemu. I odvlacis ga u sobu bez nekog velikog/opravdanog razloga (ako ga vec moras izolirati u sobi).

Za muza si u pravu.. rusi ti autoritet i salje krive poruke djetetu. Ako smatra da ti grijesis, da nepravedno kaznjavas dijete, neka ti to kaze na samo, rascistite to. Neka prestane s gazenjem i ponistavanjem onoga sto ti kazes, koliko god se ne slagao s time.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •