-
Ja stvarno ne znam šta reći, osim udahni x puta i ne gubi živce. Da, muž ti ruši autoritet. Možda je ovo izoliran slučaj, takav dan. Ja sam početnica u rješavanju takvih problema, paaaaa... još i sama učim, ponekad ni sama ne znam da li postupam ispravno ili ne. Moje dijete je još malo, tek mu je 19 mjeseci. Do sada nije pokazivao svoje nezadovoljstvo vriskom i plačem, ali danas- ajme. Dječak nije želio na spavanje (prvi puta u životu), divljao je i plakao prestrašno. Nisam ga ignorirala, pokušala sam mu odvratiti misli od nauma da se vratimo u boravak. Ma jok, dere se i dere, jeca. Uključio se je i mm u rješavanje stvari, ali odustao je. I dobro da je! Nakon pola sata natezanja skužila sam u čemu je problem. Prije toga ga ništa nisam razumjela od vriske i plača. Prije spavanja kod nas je bila mala susjeda. Moje dijete sam upozorila da se još malo igraju (eh da li on kuži to još malo, stvarno ne znam). Zatim sam ga uzela i odnijela na kupanje. Rekla sam mu da se on ide kupati, a da susjeda ide kući. Još joj je rekao bok i otišli smo na kupanac. Malac je zaboravio da je ona otišla kući, mislio je da ga čeka u boravku i derao se je derao.... Tek kada sam ga odnijela u boravak i kada je vidio da je nema, pristao je poslušati priču za laku noć, popiti mlijeko i leći u krevet.
I da, osjećam se grozno, jer mi je trebalo pola sata da prepoznam zašto plače.
Provrti film unatrag, razmisli, možda si ga nehotice ignorirala. Možda je htio tvoju pažnju. Stvarno ne znam. Ja samo znam da ja svog ne mogu slušati da se dere, ne mogu i gotovo. Još kada na vrijeme ne prepoznam u čemu je kvaka, brrrrr.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma